REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Magazin Lidl și PARC NOU în Tuzla. Primarul: 'Sunt create şi noi locuri de muncă'

Magazin Lidl și PARC NOU în Tuzla. Primarul: 'Sunt create şi noi locuri de muncă'

Replica API 27 iulie 2018 | 11:55 646

Lidl inaugurează un nou magazin în Tuzla, miercuri, 26 iulie a.c., pe str. Aviatorilor Nr.1A.

„În linie cu demersurile sale de sustenabilitate, Lidl optimizează în mod constant procesul de expansiune a rețelei, prin construcții cu un impact redus asupra mediului. Fiecare clădire nouă este concepută pentru a avea performanțe ecologice înalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, până la echipamentele utilizate în operarea de zi cu zi a unității. În procesul de construcție a magazinului din Tuzla s-au folosit soluții și tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, clădirea beneficiază de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al clădirii și senzori de prezență, precum și un sistem de recuperare a căldurii din aerul viciat, integrat în instalația de ventilație”, au precizat reprezentanții Lidl.

Odată cu deschiderea unității din str. Aviatorilor nr. 1A vor fi create aproximativ 15 noi locuri de muncă. Noul magazin va funcționa în fiecare zi, de luni până duminică, între 7:00 și 23:00, și va avea 104 locuri de parcare.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Odată cu inaugurarea noii unități în orașul Tuzla, Lidl a amenajat un parc cu o suprafață de 4.150 mp, cu diverse facilități pentru locuitorii orașului. Situat pe Str. Eternității și Poștei, acesta dispune de locuri de joacă pentru copii, mese de șah și tenis de masă, foișor și băncuțe. Pentru reducerea consumului de energie, dar și pentru reducerea impactului asupra mediului, iluminarea parcului se realizează cu ajutorul unor panouri fotovoltaice și senzori de prezență. În spațiul verde creat au fost plantați arbori, arbuști, gazon și s-au amenajat alei pietonale. În plus, în imediata vecinătate a parcului, au fost create 15 noi locuri de parcare pentru localnici.

Primarul comunei, Reşit Taner, salută investiţia, precizând că realizarea parcului a fost o condiţie pentru realizarea acesteia. "Parcul este o promisiune către cetăţeni. De asemenea, investitorul aduce şi un plus de locuri de muncă în localitate", a precizat edilul.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care locuri de munca domn primar? la peny
0
0
15 locuri de munca ?! Plantatie frate
4
0
Stai cu orele la casa sa platesti, de multe ori cand vad ce coada e acolo , las carutu unde apuc si imi bag picioarele si plec fara cumparaturi ... ca altfel inebunesti.
3
2
Lidl Eforie sa ne puga sula! Nu oun apa si sucuri mari la rece!doar doze mici hotii dracu! Nu pun oameni la case stai o ora ! Nu dau drumu la aer conditionat la cae mori transpirat! Vanzatoarele alea dau din maini nici nu aouci sa scoti portofelu deja iti zic buna ziua de plecare!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367