REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Magazin RECLAMAT de mai mulţi constănţeni, CONTROLAT la sânge: PETIIŢIA a fost ÎNTEMEIATĂ!

Magazin RECLAMAT de mai mulţi constănţeni, CONTROLAT la sânge: PETIIŢIA a fost ÎNTEMEIATĂ!

Replica API 13 august 2019 | 00:00 381

După ce mai mulți clienți s-au plâns că marfa comercializată de un magazin din județul Constanța este neconformă, iar unul dintre ei a depus plângere la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, comisarii au mers în control, iar măsurile au fost drastice.

”Urmare a petiției dumneavoastră înregistrată la CJPC Constanța, prin care reclamați achiziționarea unor produse alimentare ce nu se încadrau în data durabilității minimale (…) vă comunicăm că petiția a fost concluzionată ca fiind întemeiată. Astfel, în urma verificărilor efectuate în data de 24.07.2019, s-a constatat existența la comercializare a unor produse alimentare ce nu se încadrau în data durabilității minimale, dar și utilizarea unor produse și proceduri nesigure în secția de tranșare, unitatea fiind autorizată DSVSA pentru carmangerie. Operatorul economic a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor art. 7, lit.C, art. 5 și art. 18 din OUG 21/1992 rep., și s-a dispus măsura opririi temporare a prestării serviciului pentru secția de tranșare până la remedierea deficiențelor. De asemenea, a fost retrasă din circuitul consumului uman cantitatea de 113 kg carne și preparate din carne”, a fost răspunsul reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța, în urma unei reclamații depuse de un constănțean.

Amintim că mai mulți locuitori din localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Constanța au susținut că reprezentanții magazinului La Doi Pași se încăpățânează să comercializeze lapte expirat. ”Nu este o noutate, se întâmplă de ceva timp. Am fost o dată și am cumpărat o sticlă cu lapte, ca ulterior să văd că este expirat. Duc produsul înapoi, le atrag atenția, mi se dau banii înapoi. A doua zi la fel: același lapte expirat. Le atrag atenția din nou.. Dar și a treia zi la fel? Și nu am mai rezistat. Nu se poate așa ceva, acel lapte este expirat de două săptămâni, de la începutul lunii iulie. Nici nu se obosesc să remedieze situația, chiar dacă li s-a atras atenția de mai multe ori. De asemenea, la raft e 3.90 sticla cu lapte, ajung la casă: 4.30. Îi spun că nu este în regulă, că prețul afișat este altul și îmi spune: dacă nu îți convine, nu cumperi. Ok, nu-l cumpăr. Și am plecat. La un alt magazin, aceeași sticlă cu lapte: 3.50 lei”, a declarat, pentru Replica, un client al respectivului magazin", care a și depus petiția în cauză.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/spirite-incinse-intr-un-magazin-din-constanta-lapte-expirat-de-2-saptamani-reactia-vanzatoarei-video-397946/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Doi Pasi este franciza de Metro varianta de cartier pentru persoane fizice. Aceleasi gunoaie ca orice market, orice market fie el romanesc sau strain vinde gunoaie sub forma de mancare, la preturi extra. De asemenea oamenii care lucreaza in marketuri sunt oameni fara pic de vointa, de cea mai joasa speta, oameni care supravietuiesc doar ca sa manance si sa plateasca facturi si taxe. Evident, mancare tot gunoaie de la propriile locuri de munca.
1
1
Iar tu esti mazare cu zarzare si corectezi pe altii, da-te dreacu de ratardat
0
2
la fel si carrefour , lidl sau alte
2
2
Magazinele La doi pasi sunt la fel, preturi dupa ureche, marfa expirata..... in toate satele e bataie de joc, cine e in spatele lor de au luat atata amploare????
9
0
De ce faceti controale la sange? vreti sa le aflati glicemia? Terminati cu cliseele astea ieftine. Mai bine folositi termenul control general, sau de fond, nu la sange, sau...colon.
7
3
Mergeti mai des in controale inclusiv Selgros,Auchan si Metro veti gasi marfa expirata expusala vanzare.
11
2
Si la tine se scrie petiaia
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218