REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Magazine cunoscute din Constanța comercializează cârnați ALTERAȚI și... GÂNDACİ! Video

Magazine cunoscute din Constanța comercializează cârnați ALTERAȚI și... GÂNDACİ! Video

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 491

Magazinele din Constanţa continuă să pună sănătatea clienţilor în pericol, având la vânzare produse expirate. Un magazin din localitatea constănţeană Valu lui Traian, Adivin, este acuzat de o clientă că vinde cârnaţi expiraţi. Aceasta a postat pe un grup de facebook faptul că a achiţionat de la magazinul Adivin cârnaţi alteraţi, postând, de asemenea, şi imagini cu produsul. Nici magazinul Mega Image de pe strada Cişmelei din Constanţa nu face excepţie de la regulă. Printre vitrinele de patiserie mişună gândacii.

Referitor la magazinul Adivin din Valu, precizăm că în 2017 acesta fost închis temporar de către inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia, descoperind aproximativ 40 de kilograme de produse expirate sau neconforme. Din acest motiv, reprezentanţii magazinului au fost sancţionaţi cu suma de 20.000 de lei, iar unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
s a mancat e adevarat,era bun de consumat, acum mancam gandaci, chimicale cat cuprinde si otravuri cum nu era inainte!
1
0
Sunt produse antigandaci fara efect si dupa ce dai cu ele nu moare nici unul decat daca dai pe el, si dupa aia vin mai multi ca sa ii salveze. Singurele produse care starpesc gandacii ne fac si noua rau, asa ca nu vad cum sa faca deratizarea intr-o alimentara decat mutand produsele in alt compartiment, ceea ce pare imposibil intr-un magazin mare.
0
1
Nu ma.Vinovati nu sunt cei pomeniti de tine ci faptul ca in Romania"oameni de afaceri" sunt ajutati de lege care este foarte blanda. Ce crezi ma 5.44.si alti care gandesc ca tine ca in tarile alea bogate din europa majoritatea oamenilor nu cumpara un produs de acolo de unde este mai ieftin?.
0
0
Magazinul acela din valu nu este adivin, adivin nu mai exista
0
1
Ce face DSV ? Nu mai verifica nimeni nimic?
3
0
Puscarie ... aDIVIN, ce dreaq nu inchide puscaria aia
2
0
Faceti produsele in gospodarie ca ce pui tu stii sigur,ca nu mananci aici si mori peste drum.Faceti carnati, toba, sunca, iaurt,branza dulce proaspata, paine de casa, mamaliguta,gatiti mancarurile traditionale romanesti, ciorbe , tocanite, varza, fasole , sarmalute si veti fi linistiti .Mai beti si un paharel de vinisor de feteasca sau babeasca, depinde ce preferati si ...sanatate!
3
1
cirnatii sint alterati,dar gindacii,soarecii si sobolanii sint proapeti! Sa vedeti pastrama de oaie midia,bine facuta in saramura bio,apa de mare. Nu exista reciclator mai mare ca machidonul.Nimic nu se pierde,totul se vinde.
8
0
Mancati de la Adivin ieftin - Si muriti acasa !
8
0
Ne saboteaza produsele interne ca sa cumparam marfa de import. Mama are 90 de ani si a zis ca a taiat gainile bolnave si le-a mancat si nu a avut nimic. Mai fac si ele cate o gripa din cand in cand, asta nu inseamna ca este periculos pentru noi.
5
0
Cum va explicati ca inainte de paste apare gripa aviara si inainte de craciu, pesta porcina? Dupa scandalul produselor diferite sub aceeasi eticheta, au aparut din ce in ce mai multe probleme. Suntem din Europa de Est si nu se doreste decat sa fim o piata de desfacere. Noi nu mai exportam produse finite, doar materii prime. Suntem slugile Europei condusi de politicieni corupti si magistrati care le fac jocurile. Iar noi, ne-am invatat cu acest sistem, pe care uneori il folosim in avantajul nostru dar nu vrem sa recunoastem. TOTI suntem de vina ... ne vindem prea usor pentru o mana de bani ...
8
0
In unul din anii anteriori am cumparat de la magazinul GRAND sunca presata ambalata in tipla. La desfacerea tiplei mirosul a fost pestilential. Am dus produsul inapoi si mi-am cerut banii.
8
0
Vand tara companiilor multinationale straine !
8
4
de ce sunteti rai? gandit o pe asta, roti romanii spun asa, hotii de parlamentari au vandut resursele pe nimic, oara cei care le au cumparat sunt nevinovati? oare de ce cumparam marfa furata de la OMV? oare de ce nu ne revoltam print boicot in a nu mai cumpara de ma smecherii aia? Oare de ce cumparam petrol furat? da, eral al Romaniai, acum petrolul romanesc este Austriac, si noi ce facem? poze la gandaci? mergem la germanii de la Kaufland ca este mai ieftin? recunoasteti ca sunteti si voi niste tradatori ordinari? pt 2lei vi o vindeti pe pe mama pt ca este mai ieftin
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367