REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Magazinul Diner din Valu, focar de infecţie! Comisarii OPC: PUTE! Mizerie de nedescris, astea la fel, împuţite... Vai de mine! Ce e acolo?!!”

Magazinul Diner din Valu, focar de infecţie! Comisarii OPC: PUTE! Mizerie de nedescris, astea la fel, împuţite... Vai de mine! Ce e acolo?!!”

Replica API 25 mai 2017 | 15:37 372

Acțiunile de control ale comisarilor pentru Protecţia Consumatorilor continuă, astfel că, în dimineața de miercuri, 24 mai anul curent, au luat la puricat localitatea Valu lui Traian. Prima oprire: așa-zisul supermarket Diner, situat pe DN3. Nici bine nu au intrat că inspectorii au și strâmbat din nas și asta pentru că deja descoperiseră carne expirată și împuțiță, unele bucăți fiind negre!!!. De precizat este că punctul comercial chiar arată... într-un mare fel, în sensul că harababura este la ea acasă: cartofi scoși la vânzare în lăzi, pe jos, pulpe de pui congelate aruncate prin lăzi frigorifice alandala și mirosuri pestilențiale.

Pe lângă produsele expirate, s-a descoperit că anumite frigidere și lăzi frigorifice nu erau băgate în priză și produsele (carne și preparate din carne) erau uscate, iar unele – cu viermi! Magazinul a fost amendat cu 20.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor. Toate produsele expirate sau neconforme (40 de kg) vor fi distruse, a anunţat şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu!

Nu puteau fi ignorate nici constatăriile inspectorilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, care erau uimiți de cum erau depozitate mărfurile în magazin. Faptul că puiul era aruncat în congelator și mirosea îngrozitor nu i-a lăsat pe inspectori indiferenți.

„Asta e tot produs refrigerat, băgat la congelator. Expiră la 30.05.2017 și e băgat în ladă. 18.05.2017 și este congelată, dar este expirată. 24.05.2017, la fel. Bucăți anatomice de pui, fără ambalaj, fără nimic, refrigerate și aruncate cu modificare...PUTE! Mizerie de nedescris, astea la fel, împuțite, cred. Vai de mine! Ce e acolo! Toate astea sunt la fel, în același stadiu. Peștii alandala și pe afară, și pe interior”, sunt doar câteva din constatăriile făcute de către comisarul OPC, de la fața locului.

Liliana CHIRU, Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma ce panarame mai sunteti...daca aveti ceva de comentat adresativa autoritatilor competente..nu pe toate blogurile...si care concurent a lui mechenici esti anca de nu iti convine..rusinicaaa
1
0
cand va dadeam pe datorie eram buna,acum toti imi intoarceti spatele si ma barfiti,neseriosilor.
2
0
Unde ai vazut.dumneata bon fiscal la lemne? Lemnele sunt introduse in sumal ocol si sunt verificate de garda forestiera nu ai nevoie de bon
0
0
Veniti si la magazinul lui Leoman, de langa Posta veche, din Cernavoda, sa vedeti acolo mezeluri, peste si branzeturi expirate si vandute. Intrebati lumea! Va asteptam
0
0
Scarba mi-e de magazinul ala numai dupa nume!Mereu am evitat sa intru in el si acum nu regret!
3
1
Ma stiti cum sunteti voi astia care comentati aici.daca ANPC nu isi face treaba urlati tare.daca isi face treaba si gaseste nereguli care pun sanatatea omului in pericol iar sariti cu gura ca de ce.foarte bine i'au facut.vrei sa fii comerciant fii corect cu clientul.de la stat poti fura ca si statul fura d la tine.dar nu pacali clientul.
1
0
dar de distribuitorul stelica scrios.... nu spuneti nimic? lemne huila cosc midia fara bon fiscal ,acum mai nou distribuie la negru prn doi tigani cu vw transporter
4
1
Oare cine o avea pica pe el ? Oare cui ii face concurenta in Valu ?
0
3
la Schitu la Mechenici cand veniti ? magazinul este la fel de bulversat de prea multa marfa inclusiv de animale tinuta la un loc cu cea de consum client.Este cumnatul viceprimarului Baduica Marin ,are protectie ca-i director la Selgros si aranjeaza la preturi convenabile achizitia mai multor produse catre primarie.
3
7
n-a platit spaga cui si cand trebuie
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367