REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Magistrații din Constanța au decis: începe judecata în cazul lui IPS Teodosie!

Magistrații din Constanța au decis: începe judecata în cazul lui IPS Teodosie!

Replica API 11 mai 2017 | 00:00 342

Decizia nu este definitivă, se face contestaţie!

Decizia nu este definitivă, se face contestaţie!

Judecata în cazul lui IPS Teodosie este la un pas de start, asta după ce magistrații Curții de Apel Constanța au respins contestațiile actelor de urmărire depuse de către avocații inculpatului. Însă, cum decizia nu este definitivă, va urma contestația ce se va judeca la ÎCCJ.

"Curtea de Apel Constanța a respins astăzi contestația rechizitoriului DNA la adresa IPS Teodosie, Beca Stere, Cojocaru Ciprian Ioan şi Ştefan Aurelian, în dosarul Nazarcea. Decizia va fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde Arhiepiscopia Tomisului așteaptă de la magistrați o soluție corectă. Reamintim poziția exprimată încă de la începutul procesului, aceea că IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu a săvârșit nici o infracțiune. În cursul procesului vom dovedi aceasta. Ne exprimăm din nou încrederea că la finalul procesului se va pronunța o soluție de achitare față de acuzele aduse", potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului. Amintim că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului Teodosie Petrescu, arhiepiscop al Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuat. De asemenea, trimiși în judecată, în stare de libertate, au fost Ciprian Ioan Cojocaru, Bogdan Petrișor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu și Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, Aurelian Ștefan, la data faptei mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stie IPS Teodosie in totalitate ce face liderul mafion nr1 Bogdan Petrisor Malaxa, zis Bogdanel , omul lui de baza e buba neagra eu personal am avut contact cu scantei cu el acest artagos si tavnos, se crede insas Preafericit!
0
0
Oare or sa ii tunda barba?
2
0
traiasca nastase sase case, el ia dat si viia de la Nazarcea si bani sa o "cumpere". de acolo a inceput mirsavia....
0
0
Toti urla pe aici si nu vedeti ceva: inculpatul merge in tribunal imbracat in salopeta lui de lucru.Pai de ce?Intr-o institutie ca tribunalul ar trebui sa mearga in civil.Acolo nu mai e lalaiala cu fum de tamaie,acolo sunt probatorii si dovezi.
2
1
Sa ne spuna acesti hoti imbracati in haine preotesti cate scoli sunt construite in Constanta in ultimii ani si cate biserici sunt in constructie ? Sa fie aspru pedepsiti.Sa fie dati exemplu de necinste pentru toate faptele savarsite.
4
0
De atata duhovniceala si pupincurism la IPS nu stii limba romana, ANALAFABETULE ! Asti ca tine umplu bisericicile, pentru ei bate clopotu prostiei, pupa moaste, zise brauri sfinte si lemne colorate, sunt exploatati mintal...
6
0
Prea corditul Teodosie merge la puscarie, ....pieiiiiii SATANA
9
1
NU JUDECA CA SA NU FII JUDECAT !! ARUNCATI CU PIETRE CEI FARA DE PACAT!!
3
9
I-mi este mila de prea inaltul ! Ce va bateti joc de el , nu poate sa-si desfasoare activitatea , se uita cu rusine le enoriasi stiindu-se nevinovat, fieva mila maria sa ca este baiat bun , nu a bagat la nimeni mana in buznar , aluat doar din bani europeni , cemare problema ! Nemilosilor si necredinciosilor ce sunteti !
2
11
Pupincurismul dauneaza grav profesiei pt ca cei din subordinea inaltpreacurvitului au avut gura cusuta.ei sunt meii de rastignire caci ordinarul se apara prin minciuna si sfidare.
14
3
Foarte bine, sa se judece odata ! Ce tot amanati, ce tot tergiversati judecarea acestui proces ?! Deja a trecut prea mult timp, ce interese sunt la mijloc ?? Alo justitia ! Dezamagire maxima !
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218