REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MAHALAUA de la colţul străzii, desfiinţată de poliţiştii locali: zeci de tineri consumau alcool şi aduceau injurii! VIDEO

MAHALAUA de la colţul străzii, desfiinţată de poliţiştii locali: zeci de tineri consumau alcool şi aduceau injurii! VIDEO

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:27 640

Având în vedere sesizarea telefonică adresată Direcției Generale Poliția Locală Constanța, prin dispeceratul insituței de către un cetățean în data de 17.10.2018, în care se făcea referire la faptul că pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în zona unui magazin comercial vis a vis de o stație de carburant, un grup de aproximativ 15 persoane consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea și liniștea publică prin țipete, larmă, schimb de replici, prin folosirea de expresii vulgare și a unui limbaj licențios, poliţiştii locali au făcut demersuri în acest sens.

La fața locului au fost direcționate 3 echipaje de poliție locală care au efectuat verificări și au constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor depistate la fața locului și au efectuat un control corporal sumar al persoanelor în cauză.

Asupra a doi bărbați au fost gasite două piese din metal tip box, concepute să acopere articulațiile degetelor când acestea sunt strânse sub formă de pumn, iar asupra altui bărbat s-a găsit un baston telescopic metalic, de aproximativ 80 cm.

Menționăm că la fața locului a fost găsit abandonat un cuțit metalic, tip fluture, având dimensiunea totală de 22 cm în pozitia deschis, al cărui posesor a fost identificat ulterior.

În acest caz au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2750 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar în conformitate cu prevederile art.5, alin.3 din O.G nr.2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor s-a dispus măsura complementară de confiscare a bunurilor menționate anterior.

Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestarea publică nelegală a încetat, iar zona a fost eliberată.

"Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat.", au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate seara dupa ora 23 mai treceti si prin poarta 6 in zona pasarelei, mai ales in weekend
2
0
Frunza verde de bulan pe spinare de tigan.
5
0
In zona Regionalei CFR se aduna in fiecare seara si dau spectacole gratuit pana dupa miezul noptii baietii si fetele de peste linia ferata.Politia trece doar sa ia spaga de la bisnitari, respectand traditia !
0
0
M am sesizat din oficiu : tot orasul Cta colcaie de cocalari va rog politia locala actionati. Ti dreaq de hoti asteapta de la oameni poze si dupa aia ii baga in rahat .huo
6
0
Situatie similara in zona stadion Farul, bloc ST5, in fiecare vara, seara de seara, grupuri de tineri sau romi cumpara bauturi alcoolice si seminte de la nonstop si le consuma pe treptele scarii blocului, facand galagie si lasand mizerie de nedescris. Politia nu vede.
2
0
Daca autoritatile si-ar face meseria si nu ar dormi ca sobolanii prin toate coclaurile, n-ar mai exista astfel de cazuri!
5
0
Eu am chemat potitia tot pentru asa ceva si dupa ce au plecat politistii au facut mai rau. A doua zi mi-am gasit masina cu oglinda din dreapta rupta. Politistii i-au informat pe nenorociti cine a facut reclamatia..Halal politie avem..plm.
23
5
Piata Grivitei,Cet,Abator colcaie de astfel de nenorociti.A sesizat unu cu pile ca altfel dormiti in papuci
30
4
Si cate colturi deastea sunt in ct politia locala aici va este locu nu pe strazi la oprit masini si dat amenzi abuzive soferilor voi pe golani si hoti sa stati
15
0
Felicitari Politia Locala
27
6
multumesc pentru promtitudinea avuta in sensul ocupari parcari de domiciliu abuziv.felicitari.
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614