REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MAI a cerut date noi serviciilor de informații după protestul din 10 august: Carmen Dan vorbește despre 'entități' care au generat acte de violență

MAI a cerut date noi serviciilor de informații după protestul din 10 august: Carmen Dan vorbește despre 'entități' care au generat acte de violență

Replica API 21 august 2018 | 00:24 332

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat că după violențele de la protestul din 10 august a solicitat date noi serviciilor de informații privind "persoanele sau entitățile care au generat acte de violență", conform stiripesurse.ro.

"Raportul este clasificat drept secret de serviciu, iar clasificarea vizeaza datele cerut de MAI celorlalte instituții din domeniul securității naționale. În pregătirea misiunii, MAI a solicitat serviciilor de informații partenere date privind posibilele riscuri generate de acest protest.

Fluxul de informații a vizat informații generale, nu de natură a surprinde aspecte grave. În completarea activității, după protest, am solicitat acelorași instituții date, informații noi sau evaluări privind persoanele, grupurile de persoane sau entitățile care au generat acte de violență", a declarat Carmen Dan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huliganii care-au provocat jandarmii nu sunt galeriile de fotbal! Sunt chiar jandarmi in civil care-au actionat la ordinul menestresei si-a lui dracnea ca sa justifice atacul bestial si bataia protestatarilor pasnici. Bestiile
3
0
explicati moartea pensionarului- intoxicat cu gaze, gaze cu care voi, nemernici si jigodii ordinare cum dovediti mereu ca sunteti, ati facut o demondtratie cu gaz dat de la cativa metrii in timp ce protestatarii la-au servit de la xcativa centimetri. Asteptati-va la procese grele in urma declansarii valurilor de efecte negative, Nenorocitul de tudorel sa inceteze obstructi anchetelor, la puscarie pe viata nenorocitule ordinar, era mai bine sa fi fost ru in locul pensionarului decedat. Nu veti scapa de puscarie
7
0
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte, pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoane si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
6
0
Deci va urez traditionalul muie psd, muie dragnea, muie carmen dan, muie jandarmerie!!!!
7
0
Carmencita, cu buzele tzuguiate de cat strange operativ pe la chestori,vrea sa pronunte cateva cuvinte si toate duc la organe folosite des : pronunta malipulare - manipulare, olnlain -online, computer temograf -tomograf....Cam simte miros de puscarie si isi screme vocea.Aia de-i faceti texte nu-i mai dati sa citeasca mult la conferinte ca se uda ministra total.
6
1
pt dihor : Sa ma cac in pizda ma-tii pe care o lingi tu animalule !!! Muie dragnea,muie pesede !!!
6
2
Sa mi lingeti lindicul sa faceti ca inamicul
2
9
Tocmai am primit sms sa bag cinci postari de bine. Duamna dadan va iubesc si va ling in cur cu abnegatie.
7
3
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
11
In baza legii cu protectia datelor personale sunteti prosti sa va demascati jandarmii in civil care s-au imbracat si comportat asemeni huliganilor si si-au intaratat colegii ca la antrenamente? Nu vedeti pe imagini cum instigatorii jandarmeriei trag de garduri,isi scuipa maimultele colege,injura,dau cu pietre pe langa doar in locurile unde erau protestatari pasnici.Astfel incat sa dea tarfele cu gaze si pulane in nevinovatii de langa instigatori.Bine ca nu a folosit tarfa paralizat arma din dotare ca proasta tragea la cap.Tare as vrea ca societatea sa cear un control psihologic al paralizatei.
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367