REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai aveți încredere în Poliția Română?

Mai aveți încredere în Poliția Română?

Replica API 6 august 2019 | 00:13 476

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politaii sunt Mai Rai ca interlopii,niste vanduti.
0
0
Vreau o tara ca afara! Mai precis, ca in Arabia Saudita! Pedepse la fel, inclusiv cu aplicarea lor in piata publica!
3
0
Politisti nu au ajuns niciodata.Scoala lor si a jandarmilor prezinta profesori fosti militieni si securisti.
0
1
DNA zero,Parchetele romaniei zero,Judecatori zero.Presedintele zero.ROMANIA ZERO LA TOATE CAPITOLELE.PENTRU ROMANI ESTE BINE SA MERGETI DEPARTE SA NU MAI AUZITI DE ACEASTA NATIE.PACAT PTR CE A FACUT BUREBISTA,DECEBAL,STEFAN,CEAUSESCU. BASESCU SI JOHANNIS DOUA LEPRE INTERNATIONALE.
6
0
In primul rand politia asa cum a fost adusa ea,nu are cum sa inspire incredere. Cine a facut ca politia sa fie asa? Avem miliarde cheltuite pentru binele celor ce sunt acolo,neschimbati ,nu ma refer la politicieni.Poiticienii sunt ceva de fatada,un ambalaj de proasta calitate ce imbraca o structura malefica si antinationala. Avem procurori,judecatori,securisti,criminali cu mare protective,toti acestia in slujba propriilor interese. Tara ca afara? Da,in melodii. Pentru o tara ca afara te porti ca afara,ceri ca afara,nu ca boul in jug,pretinzi sa fii condus de oameni,nu de boi cu moace umane.
1
1
Pot sa va transmit acum...NISTE NULITATI,JUSTITIA ROMANA ZERO.UN CLAN DE DERBEDEI CARE ISI ASCUND INTERESELE.IN ROMANIA TREBUIE SA TE APERI SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR.
4
0
Asta s-a dorit sa fie politia. Despre procurtura si judecatori numai de bine. De ce nu puneti aceeasi intrebare si pentru ei?
6
0
Politia romana,procurorii si judecatorii acestei colonii numita romania.
8
0
Criticam regimul condus de Ceausescu.Era un regim cu multe rele dar nu faceau ce doreau Beinur cu Nicu Gheara,Carpaci,Duduenii,Sportivii,Ghenosul etc.De ei, despre ei si ororile lor nu a auzit nici o structura a statului?Pentru ce au fost morti la revolutie?Totul s-a datorat faptului ca sunt cele mai oribile gasti numite partide politice.
7
0
La fel de multa incredere ca in prietenii lor,interlopii si procurorii.
5
0
SE CACA CU BOLTA PE POLITIA ROMANA,PARCHETE SI JUDECATORII.CORUPTIA NASTE MONSTRII IAR ORGANELE STATULUI AR PUTEA SA SE NUMEASCA MAFIOTI SEFI MAFIOTI ADJUNCTI SI MAFIOTI MINORI.ATATA TIMP CAT INTERLOPII SI PROXENETII ACESTEI TARI SUNT LIBERI ORGANELE STATULUI SUNT NULE.
9
0
Aia din masina cu amenda batranei de 81 de ani,merita pusi cu gura cascata sa muste din bordura si calcati pe ceafa pt excesul de zel ieftin,SA VA FIE RUSINE CELOR ONESTI DIN SISTEM CARE NU AVETI CURAJ SA ARATATI CINE E CAPUL!Sunteti complici,din cauza fricii voastre s a ajuns aici si din cauza ca TOLERAM ORGANIZATII OCULTE AJUNSE LA CONDUCERE PRIN MEMBRI DE SOI AI POLITIEI,JUDECATORIEI,PROCURATURII,ETC. ART 40 Alin 4 din Constitutia Romaniei e UNICA SOLUTIE ca sa nu mai MURDARIM SISTEMUL CU GRUPARI DE TRAFIC DE INTERES SI INFLUENTA! MOARTE MASONERIEI MOARTE ROTARY MOARTE LINOS!
7
0
Nici in procurori si nici in judecatori.
12
0
inmatriculare MAI 47772 a incarcat astazi 7 August 2019 mai multe bidoane cu motorina la Cernavoda.Care este punctul de vedere al politiei romane privind spaga bidoanelor de motorina de catre politistii primita de acest echipaj ???.
12
1
Politia a fost efectiv facuta praf de legiuitorii tuturor guvernelor,fara exceptie,dupa 1989. Procurorii au fost transformati in cainii asmutiti de indivizii dubiosi din adevaratul stata,acela al banditilor ce au pus labele pe putere dupa lovitura de stat din 1989. Cum sa ai incredere in ceva sau cineva care se arata a fi daca nu ostil,atunci cel putin inutil?
8
2
incredere am in Militie,,Militia este mai specializata,,
4
2
Dar nu cred ca a existat vreodata incredere in politia rromulana.
8
2
Sefii lor sint corupti ---Cei de jos o duc greu pe salarii mici si riscuri mari
7
1
NU AM AVUT NICIODATA!!!
12
4
Politia Romana este una dintre cele mai capabile institutii din europa insa in ultimii 20 de ani s au infiltrat in institutie smenari care acum fac majoritatea. ei sunt infractori de cea mai joasa speta, prieteni cu interlopii
10
0
Exista politie in Romania?
13
0
au votat in sondaj si 15 politisti
8
0
de ce nu puneti aceeasi intrebare si despre unii procurori?ati casunat pe politie;o sa va lase cu ochii in soare pe 10 august.Care militian? S-au dus aia. Astia sint din generatia noua tesita pe creier,educata la untold si ong.
14
5
Cand vezi dimineata cum se duc politistele la munca zici ca se duc sa faca balet si strip-tease. Iar politistii pe care nu i-am mai vazut de ani de zile pe strada ii poti contacta doar de pe telefoanele interlopilor si proxenetilor.
21
1
5% destepti,profesionisti,onesti,modesti.95% lepre,aroganti,lenesi,mafioti,controlati de interlopi,burtosi,prosti.
21
0
DACA VREI SA N AI PRIETENI FA TE POLITIST! Aici au uitat sa specifice cei de la Parazitii ce fel de prieteni ca ei sunt totusi prieteni cu cineva cu MAFIA! PARAZITII PE DEPARTE CEA MAI BUNA TRUPA DIN ROMANIA!MANDRU CA SUNT ROMAN E DATORITA LOR! MUIE SUBCACATI MUIE TOATE TRUPELE ROMANESTI CU PILE IN SISTEM
9
1
Mai corect ar fi ca populatia sa aiba dreptul de a detine arme de foc. Asa macar s-ar mai echilibra balanta. Interlopii oricum au ce arme vrea muschiul lor.
19
2
Si pentru ca nu era de ajuns ,pana si materialul uman este slab ,sunt needucati ,sunt aroganti si puturosi,smecherasi si hoti.Profilul politistului roman fost militian este neschimbat de zeci de ani si detestat la fel de populatie.Nimic nou.Bancurile si glumele cu politisti sunt justifiacate.
14
1
niciodata nu am avut, ei doi bani nu dau
13
2
Totdeuna a fost asa.Reprezentantii politiei au facut afaceri tenebroase mereu.Mafiotii nu pot sa existe fara politisti si judecatori corupti.
15
0
O institutie militarizata care impunea respect si teama in acelasi timp , ca si cetatean obisnuit care-si vede de lucrurilre lui nu aveai nici o problema cu ei , ca si infractor....nu-ti doreai sa-i intanlesti , tremurai de frica ! Asta era Militia Romana !
12
2
nu mai am incredere in nici o institutie a statulu de foarte mult timp, sau mai bine zis in oamenii care le reprezinta. cu ce ne ajuta pe noi ca cetateni ? cu nimic ! acestia doar controleaza , dau amenzi si isi insusesc foloase necuvenite. politia , parchetul , armata, finantele, etc , sunt populate de toate leprele care nu au produs sau nu au realizat nimic constructiv in viata lor
13
1
Nu am avut niciodata incredere si iata ca tot apar dovezi in plus ca institutia este parazitata cu indivizi ce nu ar avea ce sa caute acolo,de la mic la mare.
14
1
Nu! Nuu... Dezamagire maxima!Lipsa de profesionalism, salarii nemeritate, vacante platite din banii nostri, haine, masini,.... sa-si plimbe amantele.. !?
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614