REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MAI, glume pe Facebook cu șoferii. Cum răspunde ministerul la întrebarea unui conducător auto

MAI, glume pe Facebook cu șoferii. Cum răspunde ministerul la întrebarea unui conducător auto

Replica API 18 iunie 2018 | 00:49 542

Întrebați pe Facebook ce viteză înregistrează radarul dacă se circulă pe un drum cu 160 km/h, iar din față bate vântul cu 120 km/h, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne i-au răspuns șoferului în cauză că aparatul va înregistra o amendă mare, sfătuindu-l ca la această viteză a vântului să stea acasă, scrie stiripesurse.ro.

"Întrebare primită pe Facebook MAI - "Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p'asta!"

1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă...nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

3. Până să o "jucăm p'asta!", vă recomandăm să circulați cu viteza legală...ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!", pe arată pe pagina de Facebook a MAI.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea complex raspunsul pentru un prost; oricum toti cei ca el nu-l inteleg. Ei stiu doar atat: nu respecta legea. Si au exemple de urmat in toate partidele politice si nu numai.
5
1
Politia este corupta fapt ce determina incompetenta din care rezulta abuz si deci aroganta iar aroganta e prostie evidentiata aici din belsug - omul ii spune de 50lasuta si politistul in civil ii zice de oglinzi retrovizoare - pai restul de 50 nu or sa se vada bine in oglinzi. Aceeasi prostie e si pe sosele - rapizi cu amenda pe cei ce depasesc cu 20-30kph viteza legala desi conditiile de drum inclusiv starea soferului si a masinii o permit dar inexistenti pt cei care impiedica traficul mergand 30-40kph sau care schimba benzile fara semnal. Nu mai vb de centura care incalca art.60 Cod Civil.
3
2
daca in 89 au fost masacrati numai cativa militieni , stai sa vezi ce genocid o sa fie la urmatoarea lovitura de stat care va fi mai curand decat se asteapta majoritatea
4
4
Ce le mai place la militienii astia sa te vada ca mergi in coloana ca oile cu 50km pe h.
7
1
Ptr desteptul de la 8:09 uitate in oglinda retrovizoare si vezi ca si tricolorul si scrisul se vad ok asa ca poti sa te pisi pe tine de prost ce esti
3
5
Militienilor, pana una alta invatati sa puneti corect tricolorul pe masini; nestiind cum e corect, pe 50 la suta din masini l-ati trecut intr-un fel, iar pe restul cealalta varianta. Domnule militian, daca vreau sa ma pis, si ma opresc langa un boschete si acolo dau peste un militian cu un radar, voi lua amenda doar pentru ca m-am pisat neregulamentar, sau voi fi acuzat si de ultraj fiindca l-am pisat si pe militian ?
5
6
vineri 8 iunie ac un tanar i-si anunta tatal, maine merg ma meeting,spune-mi ca esti gay
2
4
foarte bine a raspuns MAI!la treaba cu joaca,sa ii dea figurantului "jucaria" sa le arate cu se joaca!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614