REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai multe familii din Constanţa, în FRIG şi fără apă caldă: 'Un Dorel sapă, patru se uită' VIDEO!

Mai multe familii din Constanţa, în FRIG şi fără apă caldă: 'Un Dorel sapă, patru se uită' VIDEO!

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:01 571

Mai mulţi constănţeni susţin că au ajuns la capătul puterilor şi că nu ştiu ce trebuie făcut pentru ca situaţia în care se află să fie remediată cât mai repede. Aceştia au relatat că au întâmpinat o problemă la reţeaua de gaze şi că, de 3 zile, nu au nici apă caldă, nici căldură, iar cei care trebuie să remedieze aceste aspecte se cam… scarpină după ureche.

Este vorba despre blocurile T1, T2, T3 şi T4 din ansamblul rezidenţial South Park Residence km 4 – 5, de pe Nicolae Grindeanu, din municipiul Constanţa. În urmă cu 3 zile au rămas, efectiv, fără căldură şi apă caldă, în urma unei probleme survenite la reţeaua de gaze. La faţa locului s-a deplasat o echipă de muncitori, însă nu prea a rezolvat ceva…

“Nu au un proiect, sapă după ureche să găsească conducta, nu ştiu nici ei de ce nu e presiune dar sapă după o coloană de gaz, de 3 zile sapă la lopată fără un utilaj, ridicând din umeri dacă îi întrebi ceva, sunt veniţi din Galaţi deoarece nu există firmă în Constanţa şi nu ştiu când se va rezolva problema. Spuneau că poate e înfundată vreo ţeavă?! Unul sapă, patru se uită”, au spus locuitorii blocurilor afectate, fiind vorba de circa 200 de familii. Aceştia au menţionat că au sunat la Ditrigaz Sud Reţele, dar că nu le-a răspuns nimeni, lucru confirmat în cursul zilei de sâmbătă, când au sunat şi reporterii Replica de Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DISTRIGAZ egal CACAT
1
0
DE CE NU AVEM GAZE LA PUNCTUL TERMIC? pierderile de transport si de caldura ar fii minime LA RADET AU SALARII NESIMTITE
3
0
pretu la gaz european ,,,eeee vrem si salariu european si apoi munca de calitate.
2
0
Pai ce credeati , cica sa te racordezi la gaze cu asa lucrari si meseriasii pacaliti ; cu paronii care folosesc materiale ieftine ca sa aiba profit cit mai mare ori sari in aer cu casa cu tot ori famai in frig .
4
0
aceiasi panarame...Acum trei zile au avut cateva sparturi le au reparat iar dupa doua zile s au spart.Au frecat pula o vara intreaga si acum si au dat seama ca sunt sparturi si trebuie reparate.Un lovit in freza pe nume Cornea de la SNN CERNAVODA face ce vrea mintea lui de gagauta.Niste IMPOTENTI !!!.
5
2
De cati bani atata munca !
7
3
ti-ai draqu cu centralele voastre de cacat.
4
14
Aia 4 care se uita au misiunea sa il asiste pe Dorel sa nu lesine.Si ca sa-si dea seama ca Dorel e in ,,toate facultatile,, mintale,aia 4 il tin si de vorba,ca sa nu cumva sa termine Dorel treaba la timp.Asadar,aia 4 sunt foarte grijulii cu Dorel sa nu ameteasca de atata munca.Dar unde sta ascuns seful echipei? De ce nu apare in poza?Era plecat dupa bere?
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614