REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai multe MAȘINI Dacia Logan și DUSTER au fost SPARTE, în ultima perioadă, la malul mării

Mai multe MAȘINI Dacia Logan și DUSTER au fost SPARTE, în ultima perioadă, la malul mării

Replica API 6 august 2021 | 00:29 2324

Doi bărbați au fost arestați preventiv și unul plasat sub control judiciar, după ce au furat din autovehicule, inclusiv carduri bancare, fiind acuzați și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Cei arestați erau deja după gratii, pentru tâlhărie. Menționăm că sunt cunoscuți cu antecedente penale.

foto: ziardecluj.ro

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Constanța au identificat, marţi, 4 august, trei bărbați, de 20, 21, respectiv 42 de ani, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat din autoturisme, fapte comise în perioada 16 - 21 iulie a.c., în municipiul Constanța. În urma probatoriului administrat în cauză, a reieșit faptul că, prin forțarea sistemului de închidere a portierei, aceștia ar fi sustras bunuri din cinci autoturisme, în general marca Dacia Logan și Duster, parcate pe Aleea Umbrei, Hortensiei, Soveja și pe bulevardul Tomis.

Au mers la benzinării și la Mega Image

Aceștia sunt suspectați, totodată, de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Mai exact, ei au sustras carduri bancare din unele autoturisme, pe care le-au folosit la benzinării și la magazine Mega Image, de unde au achiziționat produse alimentare și nealimentare.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, doi dintre bărbați aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, ca urmare a arestării preventive în alte cauze. În cursul zilei de miercuri au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa cu privire la inculpaţii Alexandru Nicuşor Marian şi Şaban Denis Elvis. Dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04 august 2021 şi până la data de 02 septembrie 2021 inclusiv a inculpaţilor: Alexandru Nicușor Marian și Șaban Denis Elvis”, potrivit minutei judecătorești.

Cât despre Badea Gheorghe, acesta a fost pus sub control judiciar.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a acestora.

Cine sunt cei arestați

Cele două persoane care au fost arestate în prezenta cauză, se aflau deja în arest în altă cauză. Mai exact, Alexandru Nicuşor Marian şi Şaban Denis Elvis, ambii cu antecedente penale, au fost arestați pe 25 iulie, la Judecătoria Constanța, pentru tâlhărie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand navigatii de Duster si Logan , proaspat aduse din Germania . Erau folosite de niste babute sa ajunga la biserica
1
0
Mai, dar grei de cap sunt unii ! Cand au iesit probele de la laboratorul criminalistic :amprentele, etc si au fost comparate cu baza de date a Politiei, s-a aflat cine sunt spargatorii. Dar acesti spargstori fusesera deja arestati intre timp, pt. alte fapte . Caci ei, dupa ce au spart masinile nu au luat vacanta. Au continuat sa ucreze in continuare, pana au fost prinsi Probele de laborator dureaza ceva zile daca nu sunt probe in cauze de omor.
4
0
...somnambuli, umbla pana dimineata cand canta cocosii!
4
0
E ca in Las Fierbinti. Sti ce zic? Sti s-au nu sti?
3
4
scri,sti ce faci azi.
1
3
Cum adica, cei arestati erau deja dupa gratii? Au comis spargerile din inchisoare?
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218