REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mai multe mașini SPARTE în TOMIS NORD! Făptașul a fost PRINS în parcarea blocului DT3

Mai multe mașini SPARTE în TOMIS NORD! Făptașul a fost PRINS în parcarea blocului DT3

Replica API 14 iunie 2017 | 15:45 483

Un tânăr din Năvodari, fără antecedente penale, a fost prins în flagrant în parcarea blocului DT3, situat pe bulevardul Tomis. Când a văzut patrula mixtă a dat să fugă, dar când a fost somat s-a oprit și a recunoscut că a spart mai multe mașini., parcate pe străzi din Tomis Nord. Ce este cu adevărat ciudat se leagă de faptul că nu a furat nimic de valoare, ci doar cabluri auxiliare și documentele vehiculelor, precum asigurarea. Cert este că Radu Cătălin pare puțin "aerian", cu precizarea că este trist întrucât nu are loc de muncă.

Radu Cătălin, în vârstă de 27 de ani, din orașul Năvodari, în noaptea de 12 spre 13 iunie, la ora 04.40, a fost depistat de o patrulă mixtă formată din polițiști ai Secției 2 și un jandarm din cadrul GMJ Tomis Constanța, în parcarea blocului DT3, situat pe bulevardul Tomis. La vederea oamenilor legii, individul a început să se poarte ciudat și a dat să fugă. Atunci a fost somat și s-a oprit. Întrebat fiind ce bunuri are asupra sa, tânărul a spus că cd-uri, documente ale unor vehicule, niște cabluri…, după care a recunoscut că a spart mai multe mașini din zonă. În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras din cinci autoturisme parcate în cartierul Tomis Nord din Constanța, un memory stick, o asigurare obligatorie, documente, două perechi de ochelari, un cablu auxiliar, 7 CD-uri, un breloc și un sistem GPS. Mai exact, pe Aleea Dealului a spart trei mașini, un Hyundai, un Volkswagen Golf, și o Skoda Octavia, de unde a sustras un cablu auxiliar, ochelari de soare, brelocuri și documentele unui vehicul, pe strada Suceava un Daewoo Tico, iar pe Tomis un Volkswagen Polo. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85% și predat părților vătămate. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța și apoi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Menționăm că tânărul a lucrat ca ospătar în mai multe restaurante de la malul mării, iar în prezent este șomer.

Procurorii au relatat pe larg activitatea infracțională

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în noaptea de 12 spre 13.06.2017, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca VW Polo parcat în spatele scării A a blocului B1 de pe bulevardul Tomis, un memory stick, de culoare gri şi asigurarea obligatorie a autoturismului, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 de lei. Apoi, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca Skoda Octavia, parcat în faţa blocului 11B, situat pe strada Aleea Dealului, nr. 1, din municipiul Constanța, certificatul de înmatriculare al autoturismului, două permise de acces în Portul Midia 1-2, un cupon mandat poştal, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1500 de lei. De asemenea, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca Daewoo Tico parcat în parcarea din dreptul blocului 5A, pe strada Suceava nr.3, o pereche de ochelari marca Roberto Cavali, un cablu auxiliar de culoare neagră, un cleşte de tăiat cabluri şi șapte CD-uri de diferite mărci, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1200 de lei. În continuare, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca Hyundai Ghetz parcat în dreptul blocului 11B, situat pe strada Aleea Dealului, nr.1, un cablu auxiliar de culoare albă, o interfaţă RCD marca Blaupunkt, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 500 de lei. În aceeași noapte, prin spargerea geamului de la portiera dreapta faţă, a sustras din autoturismul marca VW Golf, parcat în dreptul blocului 11B, situat pe strada Aleea Dealului, nouă CD-uri, o agendă de culoare neagră, asigurarea obligatorie a autoturismului, o pereche de ochelari de culoare neagră, o cutie cu servețele pentru ochelari, un breloc cu sigla "W", un patent cu mânere de culoare roșu cu negru, o cheie inelară 8-10 și un sistem GPS marca "MIO", valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1000 de lei.

UPDATE: RADU CĂTĂLIN A FOST ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE!

L.C.

Citește și:Încotro ne îndreptăm? Locuitorii din Tomis Nord nu mai merg la Poliţie când sunt victimele unor infracţiuni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe ala care sparge masini de lux si nu numai din zona sabroso - pe bratianu - cand il prindeti?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102