REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai multe posturi, printre care şi două de director, scoase la concurs de Primăria Cernavodă

Mai multe posturi, printre care şi două de director, scoase la concurs de Primăria Cernavodă

Replica API 27 ianuarie 2017 | 00:11 635

Oportunitate

Oportunitate

Primăria Oraşului Cernavodă, Judeţul Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante, după cum urmeză: director - Centrul de Informare şi Promovare Turistică; muncitor calificat (electrician) – Casa de Cultură şi Muzeu; îngrijitor (4 posturi) - Compartiment îngrijire la Domiciliu Persoane Vârstnice; psiholog - Centru de zi Recuperare Copii cu Dizabilităţi; asistent medical - Centrul de îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice; director - Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 februarie 2017, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor – str. Dacia nr.5; 15 februarie 2017, ora 10:00: proba scrisă; 17 februarie 2017, ora 10:00: proba interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se obţin la sediul Primăriei Oraşului Cernavodă, din str. Dacia nr.5, Judeţul Constanţa, telefon 0241/487.111.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tin cu berzele, ca nici eu nu stiu de ce primesc salar, sa ciripesc oare ?
5
1
Urmeaza o noua tura de PNL-isti ! Pardon si PMP -ISTI ! Este d-na DOGOIASU !
3
2
vorbiti si dati cu vorbe grele despre dna. SILVICA BUICULESCU...este un om adevarat..a ajutat si ajuta multi oameni...dar este usor sa devii...DUSMANUL-NATIUNII..vorbiti de toti si de toate...dar de MITITELU-care pute...la greu ...ce spuneti???dar de BULGARU ION...care n-a facut nimic in viata lui???si esta angajatul primariei de zeci de ani,si inca nu stie de ce primeste pe card pesta 3ooo lei lunar???asta nu intrebati???acesti indivizi,lesturile comunitatii cernavodene,sunt retribuiti degeaba...si toti..tac...pana cand???
8
6
Cati oameni incompetenti veti mai angaja?Persoanele deja se stiu.Chiar nu se sesizeaza nicio institutie a statului?Chiar nu ii vine nimeni de hac Silviei?
5
4
deja sunt date, pentru ce se mai tine concurs? a avut grija silvica si cu netoata din medgidia care deja se vede director la resurse. huoooo, nu va mai ajunge nenorocitelor, dar o sa va vina randul si o sa va duceti unde va e locul, adica la dracu
7
3
Intai omul pentru post,dupa care se scoate postul la concurs.Si doar vreo cativa din primarie se ocupa cu smecheriile,poate ca primarul nici nu stie... pana intr-o zi cand vor sta ziaristii de stiri cu aparatele afara sa va imortalizeze fetele voastre de kkt.
9
3
Io va las cu cocostircele
8
3
Iordache,colega ta de la primaria medgidia care a fost condamnata la 3 ani cu executare ptr un contract de achizitii de 7 mil.lei e vinovata sau nu?a facut singura,de capul ei?
9
3
Esti ultima gaina din.Piata Grivitei condus de mon cher Jordache...Una mamaie pusa in functia de primar...Cui sunt posturile date ca sa nu mai venim la concurs de belit pula la urs dna Sylvyca cu troacele alea de 1 m din picioarele tale ?...Cat a fost spaga sotie de mos betiv si obosit?...Mrs Ne coita esti OUT !!!
11
3
Concurs? Doamne , stati cuminti are grija Silvica sa dea subiectele , si sa tot anuleze concursul pana ocupa postul cine doreste ea.Rusineeeeeeee, tara de rahat ce suntem, trebuie scoasa afara din oras nu numai din primarie.
13
4
Concurs !!!!???? Cum a fost la ASISTENTA SOCIALA ? ! Sau la cele doua crese ? Lasati - o balta !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218