REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai multe străzi din Constanța, IGIENIZATE

Mai multe străzi din Constanța, IGIENIZATE

Replica API 21 august 2019 | 00:00 376

Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică împreună cu Direcția Generală Poliția Locală, a derulat marti o amplă acțiune de igienizare și ridicare a deșeurilor pe strada Griviței nr. 44.

Angajații municipalității și ai societății de salubrizare au acționat pentru colectarea deșeurilor aruncate neglijent pe terenul care a devenit spațiu de depozitare a gunoaielor.

O altă acțiune de igienizare a avut loc cu ajutorul persoanelor asistate social și a celor care se află în perioada de probațiune pe aleea Fragilor, lângă Grădinița cu program prelungit Mugurel.

În paralel au continuat acțiunile de salubrizare pe străzile Cuza Vodă, Fragilor, Crișanei, Soveja, Mircea cel Bătrân.

Facem încă o dată apel către turiști, constănțeni, dar și către agenții economici care își desfășoară activitatea în municipiul Constanța să păstreze curățenia. Cei care doresc să sesizeze comportamentele inadecvate în spațiul public o pot face la numărul de whatsapp al Poliției Locale 0799.606.142 sau pe aplicația Sesizări Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Igienizarea inseamna adunarea gunoiului facut in mod deliberat de indivizi demni de a fi bagati si ei la tomberon. Cand face cineva curat si tu arunci chistoace,hartii,flegme aiurea,este un fel de a acoperi prin munca unora lipsa de civilizatie a majoritatii. Igienizarea trebuie insotita de amendarea drastica a celor ce fac mizerie. Constiinta publica se exclude,exista doar constiinte individuale si alea rare,asadar se impune amendarea imputiciunilor.
2
0
Ce inseamna igienizare si de ce consideram normalitatea un eveniment? In cazul de fata, igienizare inseamna strangerea resturilor vegetale, ramase pe strazi de la ultima furtuna. Dupa cateva saptamani de la eveniment, aceasta primarie de rahat, impreuna cu papitoiul aflat in campanie electorala, se lauda cu ceea ce trebuia facut de mult timp. Se mai lauda ca strang gunoiul de pe strazi, in situatia in care vara si iarna se vede clar ca masinile de gunoi nu sunt suficiente. Contractul merge inainte si pentru deszapezire, iarna, cu aceleasi masini de gunoi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367