REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mai multe TERASE din EFORIE NORD vor fi ÎNCHISE de OPC! VIDEO

Mai multe TERASE din EFORIE NORD vor fi ÎNCHISE de OPC! VIDEO

Replica API 31 iulie 2020 | 23:52 3245

Numeroase controale au fost efectuate, în ultima vreme, la terasele şi cluburile de pe litoralul Românesc. Pentru unele dintre acestea, inspectorii au aplicat amenzi usturătoare, pentru altele s-a decis închiderea temporară, până la remedierea neregulilor găsite.

Comisarul şef, Horia Constantinescu a controlat mai multe terase din Eforie Nord, joi, 30 iulie. Terasele dintre Stuf şi Steaua de Mare au fost “vizitate” de şeful CJPC, însoţit de reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi. Pe lângă acestea, au fost efectuate controale şi la standurile vânzătorilor de produse de patiserie, de chilipiruri, dar şi pe plajă.

“Mai multe terase vor fi închise”

În urma acţiunilor derulate de către comisarul şef, Horia Constantinescu, au fost constatate nereguli în desfăşurarea acţivităţii operatorilor economici situaţi pe falza din Eforie Nord. Printre acestea se numără produse alimentare ţinute în condiţii neconforme, în soare, la temperaturi de peste 30 de grade, amplasarea necorespunzătoare a tonetelor, acestea fiind aşezate pe trotuar. “Mai multe terase vor fi închise”, a declarat Horia Constantinescu pentru reporterii Replica. Au fost purtate discuţii cu angajaţii teraselor, cu patronii acestora, iar pe măsură ce au fost constate probleme, inspectorii au aplicat şi sancţiunile corespunzătoare.

Inspectorii au verificat inclusiv prezenţa autovehiculelor pe faleză şi pe plajă.

Video 1:

Video 2:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice om politic are bubele lui. Daca ar fi sa votam dupa cat de curat este un om, nu am fi avut astazi presedinte, primar, etc. Horia cu toate pacatele lui, merita sa fie primarul Constantei. El face treaba buna de ani buni, nu de ieri pe azi.
0
0
Toate dughenele trebuie inchise.
3
1
PRIN TOT CE FECE , VREA SA DEMONSTREZE CA NE VREA BINELE . DE FAPT TINTA LUI A FOST SI ESTE SA AJUNGA PRIMAR . DAR SA NU UITAM UN LUCRU . NUMAI PENTRU CA A ZBERAT SI A FOST LA UN PAS SA CALCE FEMEIEA ACEIEA PE PLAJA , ESTE SUFICIENT SA NU MAI DETINA NICI O FUNCTIE . CUM IN ROMAIA , CLANURILE MAFIOTE AU REUSIT SA ISI PUNA OAMENII LA CONDUCERE IN DIVERSE INSTITUTII , ESTE CAM GREU SA II TRAGEM PE DREAPTA . MICELE AFACERI LE STA IN GAT CELOR MARI SI CU AJUTORUL ACESTUI DESCREIERAT SUNT SCOSI DIN PIATA . PRIMAR VA AJUNGE CAND O VA PE MASA .
5
2
Foarte bine face OPC. Comerciantii in disperarea de bani vand produse alterate oamenilor. Horia ar fi un primar excelent pt Constanta.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218