REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai multe TIR-uri şi zeci de autoturisme, blocate. Este URGIE pe drum - VIDEO!

Mai multe TIR-uri şi zeci de autoturisme, blocate. Este URGIE pe drum - VIDEO!

Replica API 11 ianuarie 2017 | 04:15 504

A reînceput nebunia! Un blocaj se înregistrează în zona Dorobanţu, pe DN 2A.

Trei TIR-uri care vin spre Constanţa nu mai pot înainta pe drum din cauza zăpezii. În aceeaşi zonă au fost blocate circa 50 de autoturisme. A intervenit Regia Judeţeană de Drumuri, autoturismele şi-au reluat din nou traseul, unele către Constanţa şi altele către Kogălniceanu, dar la scurt timp s-au înzăpezit din nou, aşa că intervenţia utilajelor RAJDP continuă, mai cu seamă că în zonă şi-au făcut apariţia şi alţi şoferi! De asemenea, trebuie scoase din nămeţi şi cele 3 TIR-uri.

"În cazul în care nu reuşim să îi aducem la Constanţa, vor rămâne la Nicolae Bălcescu. S-a solicitat şi sprijinul Armatei", au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean.

UPDATE, ora 03.15:

Maşinile au reuşit să înainteze şi au ajuns la Nicolae Bălcescu.

UPDATE, ORA 04.00:

La Primăria Nicolae Bălcescu sunt cazate 17 persoane. Mai sunt 16 maşini cu aproximativ 60 de persoane care au refuzat cazarea. Primăria le oferă mâncare şi ceaiuri, iar în momentul în care drumul va fi practicabil, vor pleca spre Constanţa.

Iată cum se prezintă drumul, între Ovidiu şi Kogălniceanu:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba prostalau ala care injura tiristii, in pula in proasta de mata ca te-a nascut, murea dreacu de foame daca nu aprovizionau ei, chiar crezi ca le face placere sa stea inzapezit sa vina sa aduca marfa in constanta unui fraier ca tine, ma pis pe tine de prost
0
0
tirurile ne aduce mancare si baga la magazine si aduce si altele benzina gaz. trebuia, nare nici o vina oamenii care muncesc vai de capul lor pe tir. e vinovati astia de ne conduce ca nu au plantat perdea de padure pe margini si ca nu e in stare sa dezapezeste ca in norvegia ori canada
9
3
sa o sugi la toti tiristi bai lache daca nu sunt tiristi cine dracu iti cara tie ma alimente tot ce sa cara la supermarketuri se cara cu tiristi bai handicapatule.de ce toata lumea zice ca tiristi sunt cei mai prosti ca va aprovizioneaza cu mancare.dar tu esti un handicapat piseateasi pe mata in gura de prost
12
4
FUTUTII DRAQ , LESINATII DE MANIVELE , AU FOST ANUNTATI DE 2 ZILE CA VINE VISCOLUL SI ZAPADA MARE SI TOT AU PURCES LA DRUM . DE CE TREBUIE SA SUPORTAM NOI CHELTUIELILE UNOR GHERTOI DE PATRONI ?!?!?
7
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367