REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai multe vieți DISTRUSE din cauza unui ACCIDENT rutier STUPID!

Mai multe vieți DISTRUSE din cauza unui ACCIDENT rutier STUPID!

Replica API 22 septembrie 2021 | 00:19 2315

Gheorghe Burcuș a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, fiind condamnat de instanța de fond, în speță Judecătoria Constanța, la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, se va judeca apelul. Precizăm că bărbatul a provocat un accident rutier mortal din cauză că nu a păstrat distanța regulamentară între autovehicule. Mai exact, a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism care rula în fața sa.

foto: arhivă, știribotoșani.ro

Totul s-a petrecut la data de 29.01.2019, când, în jurul orei 17.12, lucrătorii de politie din cadrul Serviciului Rutier Constanța, fiind sesizați de dispecerul de serviciu din cadrul Serviciului Rutier, despre faptul că pe DN 22, în drum spre Tulcea, s-a produs un accident rutier din care au rezultat victime omenești, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au faptul ca cele sesizate se confirmă, accidentul de circulație producându-se pe DN 22, la intersecția cu DC 82. Cu ocazia efectuării cercetării locului faptei, organele de poliție au constatat ca segmentul de drum pe care s-a produs accidentul rutier este confecționat din asfalt, în aliniament, fără declivități în panta sau în rampă, udă. La fața locului au fost identificate autoturismele implicate în accidentul rutier, respectiv autoturismul marca Opel și conducătorul acestuia, inculpatul Gheorghe Burcuș, posesor a permisului de conducere valabil pentru categoria A și B de vehicule, care, a fost testat cu aparatul etilotest la ora 17:52, rezultatul fiind negativ și autoturismul marca Dacia și conducătorul acestuia, numitul D. C., posesor al permisului de conducere valabil pentru categoria B,C,D,E de vehicule, căruia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind zero, acesta fiind vătămat în urma accidentului rutier și transportată la unitatea spitalicească pentru îngrijiri medicale, care, ulterior, din cauza stării grave în care se afla, a decedat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Menționăm că a mai fost rănită o persoană, pasager în autovehiculul marca Dacia.

Inculpatul a arătat faptul ca a condus autoturismul marca Opel pe DN 22 cu viteza de aproximativ 90 km/h iar la un moment dat a văzut la distanță de aproximativ 100 m în fața sa un autoturism care era la aproximativ 80 m înainte de intersecția cu DC 82. Acesta a arătat că a frânat înainte cu aproximativ 20 m de autoturismul respectiv, dar nu a reușit oprirea autoturismului în timp util, dând vina pe carosabilul care era umed, și astfel a intrat în coliziune cu acesta.

Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desigur ca avea OPEL.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614