7.6° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
7.6° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

Virgil STOIAN 26 noiembrie 2022 | 08:13 2709

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Ștefaniță Vodă, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zonele Inel I, Graniceri, Tomis Nord, Tomis III, Dacia.

 


Echipele de intervenție ale societății TERMOFICARE CONSTANȚA SRL au început lucrările de eliminare a avariei.
”Estimăm reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul acestei zile. Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie.” au transmis reprezentanții Termoficare.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

N-o sa se repare nimic, sistemul centralizat in care toti fura e specific statelor comuniste si trebuia sa moara acum 30 de ani. PS astia care sunteti preocupati de asa zisa poluare, veniti sa va dau polutie pe fata.
2
0
I-ați votat pe ciorditorii de Mazăre și pe Măzărel (Făgădău) 20 de ani? Acum răbdați, că nu se pot repara toate peste noapte.
2
2
eu am avut azi caldura in principiu conform termoficare dar atat de putina incat trebuie sa pun radiatorul dupa lasarea intunericului cand scade temperatura; ridicati temperatura apei din calorifere magarilor, nu mai faceti economie la gaze si bani pe spinarea noastra si ne tineti pe noi in frig cu caloriferele in functiune, asa cum ati facut si in iernile trecute
4
1
Ce kkt ati făcut toata vara, nenorociților?? Înghețam de vii in case. Demisiiiia Chitac!! Du-te și sa nu mai auzim de tine!!
6
0
Ati luat-o de la capăt și abia sunt 2 grade noaptea. Dar salariile barosane va merg ceas! Sa fiți notificați pentru fiecare avarie si sa vi se impute din salariu. Cum noi plătim surse alternative de căldură și apa calda, când voi le opriți!
6
0
Mai bine intrebam fostii primari de ce au falimentat sistemul acumuland datorii, adica furaciuni. Acum trecem pe gaz tocmai cand trebuie sa nu nai poluam.
4
0
de ce nu ii invitati pe toti fostii primari ai constantei din 90 pana acum in studio asa cum l-ati invitat pe chitac sa ne spuna de ce nu au facut nimic pentru inlocuirea tevilor si vanelor sistemului de termoficare si nu l-au modernizat - problema care ar fi trebuit abordata din urma cu vreo 40 de ani si nu de anul asta - si sa spuna pe ce anume au fost cheltuiti banii in mare in mandatul lor; lui mazare i se poate lua un interviu in inchisoare - in occident s-a mai vazut; iar pentru cet palas pe toti fostii prim ministrii incepand cu petre roman si in frunte cu escrocul de boc care a dat toate ceturile facute praf primariilor din cate imi amintesc
6
0
acum sa vedem! nici nu a inceput iarna. cine raspunde?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011