REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mai multe zone din Constanța, MONITORIZATE și VERIFICATE de polițiștii locali!

Mai multe zone din Constanța, MONITORIZATE și VERIFICATE de polițiștii locali!

Replica API 21 august 2019 | 01:45 434

Polițiștii locali constănțeni, în cursul zilei de 14 august 2019, în intervalul orar 14.00-22.00, au desfășurat o acțiune tematică pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1. Au verificat respectarea normelor rutiere, a celor legate de menținerea curățeniei pe raza municipiului Constanța, desfășurarea în condiții legale a activităților comerciale și a serviciilor de piață, precum si respectarea normelor de conviețuire socială.

Au fost monitorizate și verificate, în scopul asigurării unui climat public civilizat în proximitatea următoarelor locații de interes public: Piața Tomis 2, Piața Chiliei, Filipescu, Unirii,Stadionul Farul, Capitol, Parc Tomis 2, Victoria, Dacia, Parcarea Aleea Voinicului, Parc Tăbăcărie, Delfinariu, Santa Maria Bay, Strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragosslavele, Faleza Consilieri, Bdul Mamaia/Strada Soveja, Prelungirea Ion Rațiu, Strada Unirii, Strada Mircea cel Bătrân –zona Tomis 2. Au fost legitimate 24 de persoane si s-au aplicat 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 6920 lei, din care 2 amenzi pentru săvârșirea unor fapte antisociale precum aruncarea unor ambalaje, deșeuri menajere sau diverse obiecte pe domeniul public, plimbatul animalului de companie din rasa canină fără lesa intr un spațiu public, în conformitate cu prevederile H.C.L nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, 8 amenzi pentru încălcarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 ( Codul Rutier) privind circulația pe drumurile publice, in special pentru opriri efectuate neregulamentar, în zone în care acest lucru este interzis, 7 amenzi pentru consum de alcool, în baza Legii nr.61/1991 pentru sancționare faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice, 2 amenzi pentru acte de comert stradal neautorizat, în baza Legii Nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite, 1 amenda pentru plimbatul fără botnița al unui câine dintr o rasa catalogata prin acte normative ca fiind periculoasa, în baza O.U.G Nr 55 / 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi și 1 amenda pentru efectuarea unui gratar intr un loc interzis, in conformitate cu prevederile Legii Nr. 54 /2012 privind activitățile de picnic. Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rugatii pe stimatii gardieni sa isi treaca in lista si zona City, unde taximetristii blocheaza circulatia
1
0
Am cunoscut politisti buni. Stiu ca e greu pentru ei,intr-o societate alienata la capatana,de la mic la cel mai mare.Incalcarea legii se face usor,pentru ca limitele joase de pedepse sunt acceptabile in raport cu ce poti castiga daca nu esti prins iar daca esti prins oricum poti continua lejer ani buni dupa o pedeapsa cel mult modica.Politia aresteaza,magistratii dau liber. Te pisi pe ea incredere. Mafia e tare.
2
0
Primar cu gasca lui incurca trafic city blocaje mari la dreapta strazi cu sens unic unde incurca trafic
1
3
Monitorizati mormanele de gunoaie de la intersectia Rascoalei 1907 cu str. Ctin. Bratescu. Zilnic, este o mizerie de nedescris. Este adevarat ca sursa o constituie cei care isi desfasoare activitatea in zona,incepind cu locatarii ,notariatul, coaforul, etc.Polarisul nu ar trebui sa accepte ca acel punt sa fie loc de colectare exact in centrul orasului.
1
0
Adevarul este ca populatia pasiva este responsabila de gradul de degenerare a multor zone din oras. La mine in cartier vad locuitorii mormaind sub barba ca nu au liniste noaptea din cauza grupurilor de tineri care fac zgomot, injura la fiecare minut si in general se comporta ca si cum strazile le-ar apartine. Cand ii intreb daca au sunat la politie, imi spun ca nu. Legea 61 din 1991 protejeaza populatia dar daca nu sesizezi problemele, atunci politia nu va afla. Inteleg ca exista o lipsa de incredere dar lucrurile evolueaza si nu in bine.
2
0
Sunt masa de manevra a lui Fagabou ...spera in voturi , de aceea Politia Locala doarme in bocanci ! Actioneaza doar la comanda boului !
5
1
Tiganii din intersectia strazii ion ratiu si mircea cel batran tot weekendul trecut au facut o galagie enorma cu muzica ce rasuna in tot cartierul. Oare doar populatia aude galagia asta. Masinile de politie care trec pe langa ei si nu se opresc de parca n ar auzi nimic e normala treaba asta. Da chiar trebuie sa sune cineva la politie. Ei nu au obligatia sa se autosesizeze pe legea 61 1991 Daca tot se sesizeaza problema cu galagia in zina asta. De ce politia nationala si locala nu introduc aceasta zona in graficul de zone cu risc ridicat de incalcare a normelor legale de civilizatie.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920