REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai mulți artiști de top vor concerta la Mangalia, în luna cadourilor

Mai mulți artiști de top vor concerta la Mangalia, în luna cadourilor

Andreea VREJOIU 30 noiembrie 2022 | 00:00 1091

Primăria Municipiului Mangalia organizează, în perioada 3 – 17 decembrie, mai multe concerte în aer liber, dedicate locuitorilor orașului, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Evenimentele au loc pe scena exterioară a Casei de Cultură, începând cu orele 17:00.

Cel care va deschide seria spectacolelor va fi mult îndrăgitul Dorian Popa, cunoscut publicului pentru carisma și show-urile incendiare. Concertele de Crăciun vor continua, în ziua de 10 decembrie, cu spectacolul tinerei soliste Nicole Cherry, o prezență scenică cu care publicul din Mangalia este obișnuit. Seria concertelor din luna cadourilor va fi încheiată, sâmbătă 17 decembrie, cu prestația artistei Ami, care va susține un concert deosebit. Pe aceeași scenă, în fiecare sâmbătă, vor încânta audiența interpreți și ansambluri de dans de la nivel local.

Pe parcursul lunii decembrie, va fi organizat și un Târg de Crăciun, unde se pot achiziționa diverse produse cu specific de sărbători, dar și dulciuri. Spre bucuria celor mici, după data de 1 decembrie, pe platoul din fața Casei de Cultură, va fi amenajat un patinoar, iar în foaierul instituției culturale, se va afla căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii pot petrece clipe magice, în compania acestuia. Pe parcursul lunii decembrie, la Casa de Cultură din Mangalia, vor avea loc mai multe evenimente dedicate copiilor.

Ca în fiecare an, în așteptarea Crăciunului, orașul va fi decorat cu iluminat ornamental și brazi împodobiți.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa nu fim absurzi. O Romanie intreaga promoveaza cantacaci buni eventual pentru carciumi ca fiind mari vedete si de multi ani s-a educat un public enorm in tipul de zgomote ritmate numite dubios ,,muzica''. Asta este. Pentru multi muzica inseamna numai ce ar putea si ei sa cante,ceva chicios,cat mai facil. Si nu poti obliga oamenii sa le placa altceve decat pot intelege. Asta e nivelul. Treaba e ca nici nu e bine sa dau eu din taxe bani . Cui ii place,sa-si ia bilet,asa e normal.
0
1
mangalia e inglodata in datorii si sparge banii pe maimutzoi!o parte se intorc spaga la primar,dar ramin banii sparti.de unde???primarul ciment radu naspa,ai bani de aruncat,ai rezolvat totul si mai ramin manelele???
2
0
Asta e artist, de top? Fereasca Dumnezeu! Voua nu vă este jena sa il tot clasati asa p*****l?
1
0
se numesc artisti?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614