REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Consilier general: Ei sunt viitorii criminali în serie

Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Consilier general: Ei sunt viitorii criminali în serie

Replica API 1 ianuarie 2020 | 11:37 459

Caz şocant în Satu-Mare. Mai mulţi bărbaţi i-au băgat o petardă în gură unui câine, petarda a explodat, iar animalul a fost grav rănit.

Câinele a fost dus la veterinar, iar acum este în stare gravă. Acesta nu avea proprietar, dar era hrănit de localnici.

Asociaţia care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care au făcut rău câinelui.

Potrivit legii, o asemenea faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Studiile internaţionale arată că aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor, înainte să facă primele victime umane. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României, asta trebuie să înţeleagă şi societatea.

FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe toti iubitorii de animale! nu stiu daca ati sarit la fel de tare cand huidu a omorat 3 oameni si a luat cu suspendare!!!???!!!
2
0
Ia mai date'n plm!cine sa regrete?aia sint niste nenorociti!cind au facut asta au facut cu buna stiinta,chiar beti daca erau!sa dea bunul Dzeu sa ii prinda sa cada pe mina vreunui procuror si judecator iubitori de animale!pacat ca pedeapsa e prea blinda!scursuri umane!
0
2
Voi astia care vreti sa omorati sau chinuiti oameni pentru ca au chinuit un caine sunteti adevaratul pericol. Legea prevede deja o pedeapsa. V ati gasit voi sa fiti cei care fac si aplica legea la un loc. Oengisti criminali. Sa nu se inteleaga ca nu sunt revoltat de fapta cretinilor alora dar uitati va ce dezechilibrati sunt astia de mai jos. Mult mai violenti decat cretinii aia care au fost poate niste copii care acum regreta cu siguranta.
4
9
asta este tot ce au inteles ei de la scoala.
8
0
De la 5 la 10 ani
15
3
De acord cu voi , criminalii astia tb. executati in piata publica. Nu-ti da voie Europa, pai altfel n-ai cum civiliza hoardele astea salbatice. O mare parte din tineretul nascut, crescut in asa-zisa democratie sant bestii, animale din jungla. Si daca acesti criminali ii lasi sa traiasca, ce castiga socitatea cu ei. Dimpotriva, mai omoara alti oameni sau mai chinuie alte animale nevinovate.
19
1
Bibi nu in cur,tot asa o petarda in gura merita si ei .....
19
1
Ce ati avut cu bietul animal?! O petarda la c.r voua sa vedeti cum este.Bine spus viitorii criminali.Si ce blanda e pedeapsa!E tentativa de omor, chiar daca nu era om, e vorba de o fiinta.Si o furnica daca o calci in picioarese tot crima ai facut.Si ea a fost lasata pe pamant cu un rost.
19
1
Prinsi si apoi cate o petarda aprinsa in cur la fiecare. Poate asa mai scapam de creaturi de genul asta...
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614