REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mai mulți bulgari au pus de-o grupare infracțională la Constanța! Înțepau pneurile mașinilor și FURAU tot ce le pica în mână! VIDEO

Mai mulți bulgari au pus de-o grupare infracțională la Constanța! Înțepau pneurile mașinilor și FURAU tot ce le pica în mână! VIDEO

Replica API 16 iunie 2016 | 16:48 264

Mai mulți bulgari au fost trimiși în judecată pentru furt calificat, dosarul fiind înregistrat la instanțele din Constanța. Este vorba despre Georgi Atanasov, Toni, Georgiev și Ivan Borisov. Modul acestora de "acțiune" este incredibil, în sensul că filau parcările centrelor comerciale, înțepau pneurile, iar când victimele se pregăteau să-și remedieze problema, furau tot ce le pica în mână. După ce au acționat de vreo 12 ori, atât în Constanța cât și în țară, anchetatorii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale centrelor comerciale, au pus cap la cap detaliile și i-au prins în flagrant. Ce este interesant, se leagă de faptul că ei veneau special din Bulgaria pentru a fura, fiind domiciliați în Sofia. La malul mării se cazau la un hotel de pe strada Timișana. Uneori, pentru a-și duce planul la bun sfârșit, deveneau și violenți. Un astfel de eveniment s-a petrecut la Cumpăna, când o femeie a fost luată la palme de hoți.

Mai exact, la data de 4.08.2015, persoana vătămată Andreea C. a sesizat oamenii legii din cadrul Postului de poliţie Agigea cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, la ora 20.45, a parcat autoturimul marca Seat în parcarea Dedeman, situat în sat Lazu. În jurul orei 21.30, aceasta a a revenit la autoturism, ocazie cu care a observat că dintre scaunele din partea faţă i-a fost sustrasă o geantă de damă ce conţinea următoarele bunuri: telefon mobil marca Iphone 6, două paşapoarte, o pereche de ochelari, precum şi mai multe produse cosmetice. Aceasta a mers imediat la Biroul de Informaţii din cadrul Dedeman, acolo unde angajații au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Acestea au arătat că două persoane de sex bărbătesc coboară dintr-un autoturism marca Opel Astra, de culoare verde, cu numere de Bulgaria. În continuare, autoturismul mai sus menţionat este surprins la orele 20.35.15 cum se plimbă în parcarea magazinului Dedeman pentru a găsi un loc de parcare, după care o persoană de sex bărbătesc se plimbă pe lângă autoturismele staţionate în parcarea Dedeman. La scurt timp, în raza camerelor de supraveghere se observă o a doua persoană de sex bărbătesc, care se plimbă pe lângă autoturismul persoanei vătămate. Cei doi se mai plimbă câteva minute pe lângă autoturismul persoanei vătămate, iar după ce în jurul lor nu se mai află nici o altă persoană, pătrund în mașină pe uşa din stânga faţă, după care se retrag şi se îndreaptă către autoturismul lor, urcă în acesta şi pleacă. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul marca Opel Astra îi aparţine inculpatului Georgi Petrov Atanasov, de 43 de ani, născut șo domiciliat în localitatea Sofia din Bulgaria. Totodată au fost identificate şi cele două persoane care apar în imaginile sus-menţionate respectiv suspectul Ştefan Slavchev Martinov, de 46 de ani, tot din Sofia, şi inculpatul Georgiev Toni, de 28 de ani, din Sofia, Bulgaria.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218