REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai mulţi constănţeni consideră că au luat ŢEAPĂ de Revelion, la un restaurant: "O mare bătaie de joc"

Mai mulţi constănţeni consideră că au luat ŢEAPĂ de Revelion, la un restaurant: "O mare bătaie de joc"

Replica API 4 ianuarie 2018 | 00:27 2710

Mai mulţi constănţeni, care au ales să petreacă intrarea în noul an la restaurantul Chevalet, fostul Popas Cişmea, din Constanţa, susţin că au rămas cu un gust amar. Pagina de Facebook a localului s-a umplut de recenzii proaste, iar oamenii au adăugat comentarii legate de faptul că au plătit circa 250 de lei de persoană pentru patru feluri de mâncare, dar ar fi plecat flămânzi şi nervoşi.

Unii dintre clienţii localului menţionat mai sus au precizat că, atunci când au ajuns, masa le era ocupată şi au fost nevoiţi să aştepte pentru.. a li se face loc?! Totodată, ei acuză că au plătit pentru patru feluri de mâncare, dar nu au primit mai nimic, potrivit reporterntv.ro.

Mai exact, au spus că au primit peştele în jurul orei 3.30, iar la ora 5.00 au plecat şi nu au văzut urmă de friptură. Oamenii consideră că toată organizarea a fost execrabilă şi nu recomandă restaurantul. Singurul plus ar fi fost muzica. "Şi eu am fost acolo, nu recomand nimănui", a scris Liliana L. pe pagina ei de Facebook.

Între timp, toate aceste recenzii au fost şterse de pe pagina de socializare a restaurantului. Constănţenii au scris foarte clar că vor face plângeri la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M AM SIMTIT FOARTE BINE,NOTA 10 PENTRU ABSOLUT TOT.
0
0
Cautati un avocat bun si il dati in judecata. Aveti toate sansele mai ales ca a fost si OPC-ul in control . Sa-l vedem atunci pe marele ospatar cum ramane in curul gol. Nu ca ar fi prima data.
5
0
Nu conteaza cat a platit pentru revelion. Putea sa plateasca si 1000 de ron sau 10 ron. Ideea e ca au fost pacaliti si mai are tupeul sa apara pe sticla si sa spuna ca poate se v-a revansa vreodata. NU este corect! Am platit pentru un serviciu astept sa primesc ceeace amnplatit
7
0
Mai ciocoflenderilor, m-am distrat cu voi si pe banii vostri ! Mai vreti revelion ? Hai ca mai organizez unul. Care vreti nunti botezuri sa apelati la mine. Eu sunt cel mai in masura sa va fac nunta. Eu sunt marele chef bucatar , inegalabilul paUca.
9
0
Pisaneam pe actiunea ta in judecata
6
0
Adevarul e ca 250 pt.o noapte de revelion e putin !
1
8
replicaonline, scoateti articolul, ca v-a actionam in judecata si o sa platiti pana o sa ajungeti in sapa de cauciuc!
1
15
Pauca arman sau mai bine zis Pauca. hot kokalares romanes
12
2
Fratilor, cu banii care ii dati in Romania la toti golanoii te duci si faci un revelion in Austria,Turcia,Grecia sau chiar Bulgaria si simti ca esti tratat cu respect de cei care stiu sa faca turism!
16
1
Inca nu ati inteles ca toate circiumile sint bombe si platiti sa vi se serveasca boli ? Dar suferiti de grandomanie frate ! Va laudati ca ati fost la restaurant ! Sfinta e mincarea facuta acasa de mina ta ! Patronii trebuie sa cistige intr- o noapte cit pentru un an , daca nu va duce capul suportati !
23
2
Dl Varvorea i-a vandut lui Pauca! Dl. Varvorea si-a facut salonul de alaturi, En Provence, se numeste! Nelu Pauca e un nesimtit, un obraznic si un tupeist!
21
0
O mare mizerie de patron care se crede chef, mai e si tupeis si nesimtit prin aroganta sa, sa te vedem peste 10 ani
24
1
Da ce vreti ..la asa oras tip ghetou ferentari si mai ales la asa oameni care locuiesc in acest oras pestrit si inapoiat asa servicii vi se ofera e sufficient ptr. voi ...etc.
14
7
La ce va puteti astepta de la acest restaurant ,au avut o locatie si in mamaia pe care au inchi-so si unde un domn atot stiutor de la tv neptun facea mereu prezentare si ii lauda asa cum a facut si la Kazeboo in Mamaia dupa Hanul Piratilor al lui Nejloveanu care si-a cerut falimentul .Numai oameni care au facut bani negri cu ajutorul lui Mazare ,toti niste mizerii de oameni .Cind lansezi o oferta trebuie sa o respecti
27
1
Un cacat de restaurant,o mare minciuna si organizare praf,teapa de zile mari!! Imi pare rau ca am mers la acest asa-zis restaurant!
28
1
Nu mai mergeti acolo, punct!
24
1
De ce nu stati acasa sau pe la rude 0lecati la restaurante unde nu va cunoasteti intre voi ce fel de petrecere esta asta
19
7
Eu stiam ca Petrica Varvorea e patronul, un carciumar de valoare.
5
20
Ba vita ,nu asta era ideea! Tu daca esti vita ca petrecaretii aia si nu ai idee de ce preturi sunt pt masa de revelion marsh la cotet! Pai nicio masa nu a fost sub 450 de roni! Mai mult da! Dar la pretul de 250 cred ca felul 1 si 2 erau doar scobitorile?Hai ca le trece supararea,au inceput programarile pt masa de paste! De la ....250 de ron...
22
31
Oare e cumva arman? Asta e raspunsul.
22
11
Pauca... un ingamfat si un tip care te ia si la misto daca nu accepti meniul pe care ti-l propune el, in cazul meu, pt botezul copilului am fi vrut sa il facem la Chevalet, dar cu niste aere de mare Chef, a facut bascalie de noi ca i-am cerut sarmale in meniu. Va dati seama ca l-am refuzat pe fata. Numai fomfleuri ne-ar fi propus si lumea ramanea nemancata... exact ca in cazul dat aici. Un NESIMTIT acest fost ospatar, Nelu Pauca, pe vasele de croaziera, ajuns mare patron de restaurant!!
37
1
esti un mare bou..sau o mare vaca...oamenii si-au spus oful ..daca tie iti place sa stai sub plapumioara..stai acolo in cotet..frustratule...oamenii au fost inselati..asta era ideea..au mers sa se simta bine si sa intre cu o amintire frumoasa in anul ce a venit..si te-ai gasit tu sa comentezi..Nu ii lasati asa..protectia consumatorului functioneaza inca..mergeti cu incredere..sau online..nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare de asa zisi smecheri..ar fi trebuit sa luati atitudine de acolo ...dar nici acum nu e tarziu...succes
39
29
cel mai frumos revelion,este NUMAI IN FAMILIE..adica acasa langa cei dragi..daca vrei sa te dai mare...mergi la carciuma,sau la butic,,,,succesuri...
62
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218