REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mai mulţi poliţişti din Mangalia au ieşit la pensie!

Mai mulţi poliţişti din Mangalia au ieşit la pensie!

Replica API 15 ianuarie 2018 | 00:26 1544

Mai mulţi poliţişti din Mangalia au ieşit la pensie!

"Încă un lot de profesioniști deosebiți a ieșit la pensie. Judiciariști, criminaliști și alți polițiști de excepție din cadrul Poliției Mun. Mangalia și-au luat la revedere de la noi azi. Mi-aș dori ca generațiile viitoare să moștenească măcar 50% din flerul, ambiția, seriozitatea și profesionalismul foștilor mei colegi. Pensie îndelungată, domnilor! A fost o onoare să vă cunosc și să mă mândresc cu voi", este mesajul postat pe pagina de Facebook "Poliţiştii au umor".

Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre pensionările de anul trecut.

Oamenii legii care au ieşit la pensie sunt (în foto, de la stânga la dreapta):

ASP Ionică - Judiciar,

ASP Dobrescu - Biroul Rutier,

ASP Răducanu Victor - Biroul Rutier,

ASP Baltac Cristian - Biroul OP Proximitate,

ASP Moisoiu - Criminalistic

ASP Dragomir Ion - Biroul Rutier (pe scaun).

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
super baieti! pensie usoara
3
1
Nu ii cunosc dar le doresc pensie lunga, sanatate si le multumesc mult pt ceea ce au facut pt noi si pt tara asta!!! Pensie lunga!
4
4
Mi se face scarbba cand privesc aceasta.poza
8
5
Unde exista atatia Dumnezei pe lumea asta, daca astia au iesit la pensie fara sa faca puscarie? Mai nou, am vazut masina "civila", oprita noaptea, militianul coboara, se duce la masina respectiva si se intoarce cu o punga dolofana. Daca sunteti atenti la masinile oprite, militianul care ramane in masina se uita foarte atent la cei din trafic care se uita la ei: asta e un fel de tinut de sase pentru colegul care vorbeste cu soferul.
3
7
Voi de ce nu ati facut la fel, nu ati vrut ori nu ati putut?
8
8
Ce sa vina altii din urma frate, ca deja au venit, problema e cu astia nu te intelegi, cralev si bozolan, astia au bani, case, masini, nu le mai tre uie nimic. Nu iau spagi, nu beau, nu fumeaza, nu mananca, e cam nasol cu ei, nu prea ai in ce limba sa te intelegi.
7
4
bastoanele pe care le ati primit sunt tot furate , deci bagati le in cur !!!
5
4
Cat au muncit saracii si in conditii speciale.Asta inseamna sa fi hot sa iesi de tanar la pensie MARE.
8
5
Titeica te doare spatele de cat te ai ploconit in fata lui? Sa mu ai surprize
6
5
TITEICA DACA ESTI CURIOS POTI SA-L INTREBI TU! DACA ESTI BARBAT,DAR SIGUR NU ESTI!
5
5
Mafiotilor dispareti
5
6
bine ca au plecat profesionisti in spagi ,vin din urma altii mai tineri ,pana se vor curvi si astia in ale drogurilor,tigarilor netimbrate,circulatie etc.mai respiram un pic.
10
5
ciobanu de la rutiera cand se pensioneaza si el este martalog.
11
5
Nu ne intereseaza articolul si nici circarii corupti din fotogtafie...
14
5
Pe Mocanu l-au arestat deja , tasu care a fost politist militar e si el la bulau. Astia sunt buni de munca dar in Tigania , cum se numeste de fapt tara in care traim totul e invers. Imi imaginez cum vor proceda adevaratii muncitori in caz de razboi. Aveti curaj sa le puneti o arma in mana ?
10
2
pensie lunga
9
11
Cui ati dat spaga de la ruitiera? bifati cu 1 pt cei care nu ati dat spaga bifati 2;
12
6
Sa vina politistii DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Gibonu Jepat Marian si Vio, Symon Mocanu, Neamu Buruiana Manca, Adi Grasu, Pepino, Vapor, fratii Martonfi, baietii din Neptun si multi altii!!!
18
2
Rar o sa mai intalniti asemenea profesionisti fata de agramatii ramasi....pensie lunga domnilor...cat despre restul frustratilor care comenteaza....cu siguranta sunt acei infractori carora le-au venit de hac acesti fosti politisti....
15
8
Javrele corupte au placat, au ramas Nitoii Cristineii in sistem, putregaiele corupte se apuca ei de alte combinatii. La Mangalia astia si cei care au ramas conduc limuzine nu merg la munca cu bicicleta ca mine. Hoooo leprelor, sa va ramana prima pensie in gat rapandulelor
18
7
A lucrat im armta,a iesit la pensie la 40 ani cu ordonanta,a primit si bani cateva sute de milioane,lucreaza de atunci de 20 ani,are pensie 4000 lei si salariu,in loc sa stea acasa sa lase locul liber pentru tineri care nu au serviciu, vazut baieti care inttebau la mine la firma de angajare,erau refuzati,greseala e a celor care l au angajat,nu face nimic,fumeaza incontinu
10
6
Dar au mai iesit si altii mari ofiteri. Nu au avut loc in poza?
6
6
O SA CAM BELITI PULA LA INFRACTORI DE ACUM INCOLO Dlor MANGALIOTI ! SA VEDEM CUM OR SA SE DESCURCE ASTIA TINERI CARE AU RAMAS ?! Asa l-ati injurat si pe CEUSESCU si acum il regretati si il considerati eroul Romaniei !... BRAVO LOR CA AU ALES SA IASA LA PENSIE ! INTR-UN SISTEM DE CACAT ... SA RAMANA DANCU SA PRINDA INFRACTORII ...
21
10
bravo lor! odata cu ei au iesit si233 de mapn-isti care au aceiasi varsta , au baut in unitati si au furat motorina , nu-i stie nimeni si-i doare la basca!!Nu au produs nimic nici macar frustrari ca cei din poza! Sa fie sanatosi si sa- doara la basca!!!
24
7
Privesc la aceasta poza si ma ingrozesc cat de tineri sunt pt a fi pensionati.Ce rost au bastoanele din mainile lor?Cati sclavi trebuie sa lucreze pana la 65 ani pt acesti copii sanatosi si buni de munca?
22
12
Privesc La aceasta poza de grup, si va marturisesc sincer ca ma incearca un sentiment de solidaritate fata de acesti conationali. Reflectand mai atent la chipurile celor care de acum incolo nu vor mai fi activi, constat un sentient de regret si nostalgie
14
6
Cred ca violul cu tine s-a produs in ancheta si acum iti lipseste libidoul.Marturiseste partenerului de viata si mergeti mai depart. P.S. Daca nu ai reclamat pana acum cred ca ti-a placut putin. Recuperare usoara..
4
1
Cred ca s-a profus violul cu tine in acheta si acum in viata de familie iti lipseste libidoul. Marturiseste partenerului de viata si mergi mai departe. P.S. Daca nu au ai reclamat pana acum, cred ca ti-a placut . Recuperare usoara.
2
2
Jegosul de Postica nu a participat oamenii de rand ....Dar urmeaza ca mangalia stie ca inca mai face colecta ....un bulangiu...Ala spagar mare cu Coleasa etc...
20
1
Scum of the world...
8
5
Stim ca sunteti lingaii militiei din romania...Schimbati articolul si fotografia cu aceste panarame...Cand au venit in militie nu aveau dupa ce bea apa iar acum sunt miliardari in valuta.
13
11
Cam care crezi tu ca are 40 de ani ? Vorbesti in necunostinta de cauza !!!
8
4
Sunt de 11 ani la Mangalia si nu am avut nici o problema cu politia asa ca pensie lunga ca aveti cu ce.
11
12
vai , cit de batrini sunt, se vede pe fata lor munca asidua depusa in folosul ''comunitatiii'' cacat de lege , LA MUNCA TRINTORILOR
29
18
Sa vina politistii DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde, fratii Gibonu Jepat Marian si Vio, Symon Mocanu, Neamu Buruiana Manca, Adi Grasu, Pepino, Vapor, fratii Martonfi, baietii din Neptun si multi altii!!!
27
6
spagarii Mangaliei.
25
10
Penali cu dosare pentru luare de mita dovedit in.flagrant sa vedem ce patesc rog replica sa ne dea solutia dosarului cand aceasta ca fi data
21
14
Publicati-le declaratiile de avere cand s-au angajat si declaratiile de acum. Plus averea tuturor rudelor. Pot sa o justifice din salariu? Sunt platiti de la bugetul tarii
29
15
Au iesit la pensie spagarii mangaliei!pe Dobrescu l au scos repede la pensie ca are dosar penal pt luare de mita!!Comunisti imputiti ce sunteti!
31
12
Generatia de aur !!!!
20
11
Hotilor dobrescu penalul cu popartac
25
15
Du-te la sapa,frustratule! Cum poti generaliza si cum poti pune la pamant niste peofesionisti ,pt ceea ce a facut un dezaxat??? La fel de terminat esti si tu , ca si ala. Cius de aici cu tine!
19
25
sa aiba parte de sanatate. Oameni deosebiti, educati sa si gandeasca. La multi ani !
23
18
Daca nu violau la propriu pe cineva tot o faceau ! Sper ca a iesit la pensie si depozitul ala de cacat si prostie de la 23 August ! Mare muist umflatul!
16
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218