REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mai mulți „smardoi" s-au dat ÎN STAMBĂ pe PLAJA din Mamaia! Puși la pământ de jandarmi!

Mai mulți „smardoi" s-au dat ÎN STAMBĂ pe PLAJA din Mamaia! Puși la pământ de jandarmi!

Replica API 15 august 2017 | 00:24 360

Anchetă

Anchetă

Opt indivizi s-au dat în stambă pe plaja din Mamaia, în zona Café del Mar. Aceștia, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să sară pe baldachine, pe care le-au rupt, să facă gălăgie și să amenințe. Lucrurile au degenerat și au ajuns să fie puși la pământ de către oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, la data de 13.08.2017, ora 15.30, printr-un apel 112, că pe o porțiune de plajă din stațiunea Mamaia mai multe persoane de sex masculin se manifestă violent. De fapt, opt indivizi din Ialomița, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au început să facă gălăgie în zona Café del Mar. Aruncau cu nisip pe prosoapele oamenilor din jur, săreau pe baldachine și șezlonguri, pe unele rupându-le. Adminstratorul de plajă a intervenit, dar au început să-l înjure și să-l amenințe.

Apoi, un polițist aflat în timpul liber a încercat să-i liniștească, dar "smardoii" s-au enervat și mai tare. Mai mult decât atât, unul dintre ei a scos un briceag și l-a zgâriat pe omul legii la nivelul brațului. Martorii au sunat la 112. În sprijinul polițiștilor au sosit echipe de intervenție ale Gurpării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, care au identificat și imobilizat pe cei 8 indivizi. Când au fost imobilizați și puși pe nisip, persoanele din jur au început să aplaude!

"Inițial, la fața locului a intervenit pentru aplanarea conflictului un polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, care și-a declinat identitatea și ulterior a fost agresat. Se pare că indivizii se luaseră la harță și amenințau cu niște cuțite, în mijlocul oamenilor. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției Mamaia pentru audireri.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța", potrivit anchetatorilor. Scandalagiii au fost conduși la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun. Ei au fost reținuți și propuși spre arestare. Precizăm că unii dintre ei sunt cunoscuți ca scandalagii, cu antecedente penale, unul chiar pentru ultraj. Aceștia se aflau la mare, în vacanță, alături de familii.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Municipiul Mangalia sunt tolerati aceste clanuri de Tiganii, scursurile societatii Clanu Buruiana Florin si Buruiana Marian zis Manca,locuiesc pe alea farului si formeaza un grup infractional organizat vand droguri de mare risc si etnobotanice la interlopi cocoina si la minori etnobotanice si alte clanuri Tamer, Tanior, Mala care transporta drogurile lu Tamer si Moxu, au liber de la Politie gen Cristi Popescu si de la B.C.C.O
0
0
Ciori Borate!
0
0
Altii tarani de la ialomita care fac scandal la Mamaia !!!
3
0
PUSI LA TASAT ASFALT SI CONSTRUIT AUTOSTRAZI NE MAI VAITM CA NU AVEM FONDURI PUSI PE EI SA COMPACTEZE ASFALTUL LA TEMP DE 42GR
6
0
Sa se inceapa lurarile unui canal nou care sa faca legatura de la Dunare la Bucuresti si sa fie construit de asemenea specimene, si de toti puscariasi care se plang de conditiile inumane din peninteciare. Astia care au facut scandal sunt niste ciori de la tara care au confundat litoralul cu malul garlei .
10
0
Aia erau tigani . Stai sa vezi cand vine imigranti la plaja sa vezi violuri si jaf la drum mare. Astia ce au facut nu_i nimic
7
2
Cat ii mai toleram pe tiganii asta imputiti? Pana vor fi mai multi ca noi?
15
0
daca nu i-au incins calumea e degeaba..ii doare la basca de amenzi
9
0
Sa nu ii intrebati pe aia 8 de unde au bani ca sa plateasca vacanta la mare.Ca ptr banii din proxenetism se cearta intre ei si sa nu cumva sa se dea de gol la ancheta.Foarte interesanta treaba - pana si proxentii interlopi au nevoie de vacanta ptr destinderea familiilor
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614