REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mai mulți studenți de la Facultatea de Drept au fost exmatriculați

Mai mulți studenți de la Facultatea de Drept au fost exmatriculați

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1520

Cei 45 de studenți de la Drept au fost exmatriculați, a anunțat rectorul Universității din București într-o declarație transmisă marți la ora 14:00.

Edupedu.ro a publicat în exclusivitate săptămâna trecută informația că mai mulți studenți din anul I de la Facultatea de Drept a Universității din București au fost propuși pentru exmatriculare, pe motiv de fraudare a mai multor examene. „Sunt două grupuri alcătuite de studenți din anul I unde rezolvau în comun subiectele, existau schimburi și chiar filmulețe în care unii studenți explicau metode de copiere și cum să își așeze ecranele astfel încât să aibă acces la o sursă de inspirație”, au explicat sursele pentru Edupedu.ro.

Informația a fost confirmată apoi pentru Edupedu.ro de către decanul Facultății de Drept. „Nu am mai avut în istoria facultății și nici a universității o astfel de situație, este o premieră”, a declarat atunci decanul Răzvan Dincă. Acesta a precizat că situația este cu atât mai gravă fiind vorba de oamenii școliți să devină viitorii magistrați, avocați, juriști, profesioniști ai dreptului, deci tocmai cei care ar trebui să practice echitate și corectitudine și să judece conform acestor valori, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@04,42... Mai dute dracu cu pnl-usr.... Te tot legi de pooola lor... Ia-le acasa.... Si ia si psd-ul.. Al carui postac fervent esti... MUIE PSD...
0
3
Toti studentii au copiat la examene de cand e inventata facultatea. Astia care comentati pe aici se pare ca nu ati fost studenti. Sau sunteti niste idioti de la plusr care judecati cu dubla masura. Mars la loc pe feisbuc retardatilor. Justitia se face cu cartea pe masa. Nu e obligatoriu sa inveti ca papagalul. Trebuie sa stii unde sa cauti in carte si cum sa interpretezi legea cu bun simt. Si sa nu mai amintesc de faptul ca un jeg care voteaza plusr un sifon ordinar si a dat in primire colegii. Hai fugiti la mistrie hotilor!
3
1
Asa au ajuns mari magistrati sa bage oameni in puscarie nevinovati
5
0
trebuie introduse sisteme de securizare la frauda performante
1
0
Luati la verificare toti politicienii sa vedeti diplome false,la greu.Daca ar verifica cum si in ce perioada au obtinut ei aceste diplome, va veti da seama genocidul din educatie.45%sunt falsuri.
7
1
guraq bate kuru
3
0
atatea magarii la varf!studentii au incercat si ei ...inceputul!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614