REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mai mulţi turişti au fost la un pas să se înece, la Costineşti şi Mamaia

Mai mulţi turişti au fost la un pas să se înece, la Costineşti şi Mamaia

Replica API 6 septembrie 2014 | 00:00 122

Un bărbat din Alba a murit la spital

Un bărbat din Alba a murit la spital

După ce trei persoane au fost salvate de la înec, vineri, 5 septembrie, fiind resuscitate de cadrele medicale ale Ambulanţei pe plaja de la Saturn, iată că şi ziua de sâmbătă, 6 septembrie, a fost plină de astfel de evenimente, oamenii ignorând steagul roşu arborat pe plaje.

Chiar dacă soarele stă ascuns printre nori, iar rafalele de vânt au agitat marea, valurile devenind tot mai ameninţătoare, turiştii nu au ţinut cont şi s-au aventurat în apă. Astfel, două persoane au fost la un pas de a-şi pierde viaţa, la Costineşti, fiind vorba de mamă şi fiică, aflate în vacanţă pe litoral. Acestea au fost scoase la mal în stare de inconştienţă, dar au fost resuscitate de cadrele medicale şi transportate la spital. Mai exact, este vorba despre o familie din Bucureşti. Copilul, în vârstă de 9 ani, a intrat în apă, fiind luat de val şi dus în larg. Văzând că lucrurile nu sunt în ordine, mama, o femeie de 47 de ani, a intrat după el, fiind şi ea luată de curenţi. Alte persoane aflate pe plajă au sărit numaidecât în ajutor, scoţând mama şi fiica la mal. Echipajul Ambulanţei a ajuns urgent, astfel victimele valurilor fiind transportate la spital.

La scurt timp, un alt turist a fost scos din apele mării, în staţiunea Mamaia. Şi acesta a fost resuscitat, stabilizat şi transportat la spital. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani, din Alba, căruia, cel mai probabil, i s-a făcut rău, întrucât alţi turişti l-au văzut că plutea aproape de mal. L-au scos pe uscat şi au sunat la 112.

Toţi sunt internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Terapie Intensivă, medicii fiind rezervaţi cu privire la starea lor de sănătate.

UPDATE:

Turistul din Alba a murit la spital. Medicii au depus eforturi pentru a-l menţine în viaţă, însă inima acestuia a încetat să mai bată.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614