REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mai rău ca animalele! Munţi de gunoaie pe străzi

Mai rău ca animalele! Munţi de gunoaie pe străzi

Replica API 23 aprilie 2018 | 21:45 264

Poliţia Locală a împărţit amenzi

Poliţia Locală a împărţit amenzi

Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Sâmbătă, 21.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucratorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul Mamaia, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Liliacului, Strada Albatrosului, Strada Albăstrelelor, Strada Arhiepiscopiei, Strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, Strada Izvorului, Faleza Cazinoului, Zona Peninsulară și Parcul Tăbăcarie.

În urma activitățlor întreprinse de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice s-au aplicat 19 amenzi contravenționale în valoare de 7.200 lei pentru: răscolirea gunoiului din containere, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor de pe strada Eminescu prin producerea de zgomote, arucarea de hârtii, coji de semințe, resturi de tigări, sticle ori ambalaje pe domeniul public, desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate (în aria Pavilionului Expozițional).

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Animale , bine ai zis. Ti ai dreaq cu natia de hoti . koorve si mizerabili
1
0
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
5
0
fiecare face ce poate, acesti oameni care fac mizeria asta atata pot, ei nu au cum sa faca altceva pentru ca nu sunt in stare de altceva.
5
0
Titlul este ofensator la adresa animalelor. Nu sunt animale care sa -si bata joc de echilibrul naturii. Exista o categorie inferioara apartinand de specia umana care efectiv lupta pentru exctinctia vietii pe pamant. Unele spurcaciuni fac mizerie unde apuca,alte spurcaciuni distrug natura la nivel mai profund,in numele unei dezvoltari economice,dar de fapt pentru propriul buzunar,netinand cont ca dupa ei poate veni o apocalipsa ,,man made''.
5
0
Replica cacat de comentariu nu pot da
2
2
Politia locala blocheaza dialogul cu cetatenii asa cum o fac si alte institutii de consiliu ale municipalitatii ma intreb unde este aceea transparenta care nu exista iar presa locala tine cu oameni de rang inalt bravo voua vocea oamenilor mari dar vocea oamenilor de rind cine este a da tot noi nu e nimic suntem mai aprilici mai de calitate superioara va rog sa nu va ofticati .
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367