REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mai tare ca în bancuri: a vrut să fie director la DSV, dar a fost dat afară din exament pentru că a COPIAT!

Mai tare ca în bancuri: a vrut să fie director la DSV, dar a fost dat afară din exament pentru că a COPIAT!

Replica API 29 martie 2013 | 00:00 204

Exclusiv:

Exclusiv:

Super tare! A vrut să fie director adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinară Constanţa, copiind la examenul de ocupare al postului. Pe data de 28 martie, mai exact joi, a avut loc concursul de ocupare a postului de director adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare Constanţa. Au fost depuse două candidaturi şi acceptate, într-un final, îndeplinind toate criteriile pentru a participa la examen. Este vorba despre candidatura lui Romeo Lazăr, actualul director adjunct, şi cea a lui Alexandru Gheorghiu, medic veterinar în cadrul clinicii Megivet Constanţa. Concursul a constat în două probe, prima-proba scrisă şi cea de-a doua- interviul. Numai că nici unul dintre cei doi nu au mai ajuns la cea de-a din urmă etapă. Lazăr nu s-a mai prezentat la proba scrisă, iar contracandidatul său, Gheorghiu, care a făcut act de prezenţă, a fost eliminat pentru că a folosit surse de consultare în timpul examenului, mai exact, a fost prins copiind, după cum au susţinut reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Fapt pentru care examenul se va relua, cel mai probabil, într-o lună. Contactat de "Replica", Alexandru Gheorghiu confirmă faptul că a fost eliminat din examen, însă nu pentru că a fost prins copiind. "Nu am copiat, jur. Este vorba despre ciorna colegului din Alba, care avea doar patru rânduri. Au venit cei din examen, au luat ciorna lui, dar şi pe a mea, am continuat examenul după care ne-au eliminat pe amândoi. Nu a fost nici o copiere. Ciorna era pe mijlocul mesei", a declarat medicul Alexandru Gheorghiu. Acesta a declarat că se va prezenta din nou la examen, că "doar nu am învăţat degeaba", după cum susţine el.

Facem precizarea că în sala de concurs se aflau şi alţi candidaţi, pentru posturi disponibile la nivelul instituţiilor din alte judeţe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218