REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mai ții un Blu Ray în casă? Ce alte opțiuni avem?

Mai ții un Blu Ray în casă? Ce alte opțiuni avem?

Replica API 10 iunie 2019 | 00:09 500

De la casetele video am ajuns la streaming oricând, oriunde și pe aproape orice device cu un ecran. Ultimul format fizic de succes a fost discul Blu Ray, lansat prima dată de Sony, apoi urmat și de alte companii precum Panasonic. Marele avantaj față de clasicul DVD era că un disc Blu Ray putea ține până la 50GB de informații, de peste 10 ori mai mult decât primul.

Însă, odată cu apariția serviciilor de streaming precum Netflix, Amazon Video și HBO Go, ce mai justifică achiziția unui Blu Ray Player? Aruncând o privire peste industria cinematografică, am găsit două motive care vor sta în picioare pentru mult timp de acum înainte.

Cinema la tine acasă

Ok, știu că ăsta este sloganul HBO, însă un Blu Ray Player va reda filme înainte ca acestea să ajungă pe HBO. Circuitul filmelor în natură pornește de la avanpremieră, la premieră, la un număr anume de săptămâni pe care acestea le petrec în sălile de cinema, apoi în format DVD și Blu Ray, HBO, apoi către televiziuni și servicii de streaming.

Drept urmare, un Blu Ray Player, fie că e instalat sub televizor, fie că face parte din laptop sau din calculator, îți va aduce cel mai repede persoanejele favorte din ecranul din cinema, pe ecranul de acasă.

Bonusuri indisponibile în altă parte

În cazul în care îți spui că poți aștepta ca filmul să apară pe HBO sau chiar la TV sau pe serviciii de streaming, află vă edițiile lansate pentru Blu Ray Player conțin scene suplimentare, interviuri cu actori, producători, scriitori și regizor, alături de scene amuzante din timpul filmărilor.

Deși unele vor scăpa inevitabil pe internet, o ediție DVD sau Blu Ray îți va oferi absolut toate scenele lansate de către studio.

În plus, dacă arunci o privire pe site-urile de vânzări, vei observa că există o categorie de oameni care colecționează DVD-uri și Blu Ray-uri. Așa că deținerea unui Blu Ray Player poate fi atât un mod în care te distrezi, precum și o investiție.

Ce alte opțiuni avem?

Așa cum am spus mai sus, un Blu Ray player este redundant dacă iei în calcul faptul că toată industria de entertainment virează către streaming. Televizoarele inteligente au toate aceste servicii incluse de la prima utilizare. Orice marcă, fie că vorbim de televizoare Samsung sau de televizoare Sony, fie că alegi mărci mai puțin cunoscute, sunt capabile de a reda conținutul preferat de pe Netflix, HBO Go sau YouTube.

Dacă tot am adus vorba de Sony, nu putem uita și de PlayStation. Consola făcută de japonezi include și o funcție de citire a discurilor Blu Ray. Alături de magazinul de pe care poți instala Netflix, Spotify și HBO Go, te poți bucura și de colecția de DVD-uri și Blu Ray, la rezoluție maximă.

În cele din urmă, este bine să alegi forma care îți aduce confort maxim. Dacă ai parte de satisfacție în ritualul care implică scoaterea discurilor din carcasă și inserarea lor într-un cititor specializat, atunci poate că un Blu Ray player este ceea ce îți trebuie (deși noi am recomanda direct un PlayStation, ca să te bucuri și de jocuri).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu era mai bine sa strangi bani si sa iei toata masina odata? O bagai in sufragerie la et. 3.
0
0
De unde ai luat volanul? Din Glasgow, Tara Galilor? ri-al dreacu de prost, Las Fierbinti scrie pe treningul tau!
2
0
din Romania,problema e ca unele produse doar la ei le gasesti si nu ai de unde lua,totusi poti cumpara singur de pe siteuri straine cu card romanesc cum am facut eu,cu ajutorul procesatorului de plati paypal,cel mai sigur din lume,nu pierzi bani,am luat un suport de volan GT Omega APEX Steering Wheel Stand tocmai din Glasgow TARA GALILOR,MI A SOAIT LA USA LA ETAJUL 3 COLETUL DE 16 KILE,TRANSPORTUL A COSTAT 16 EURO SI A DURAT 8 ZILE
8
1
NUMAI CUMPARATI NIMIC DE LA EMAG , DE CURAND AM ACHIZITIONAT UN TV LA PRETUL DE 2600EURO SI LA EMAG ERA 4100 EURO SI CU OCAZIA ASTA AM VERIFICAT MAI MULTE PRODUSE, LA EMAG SUNT PRETURILE FOARTE MARI FATA DE CE GASIM IN GERMANIA S AU ALTE TARI
8
1
daaa, in special torente calitate hdcam filmate stramb, cu subtitrare in chineza jos si cu reclame la site-uri porno sus...
4
0
Si varianta cu torent e cea mai buna ca e moca... simplu.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614