REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Maia Morgenstern a împlinit 57 de ani! „Îmi doresc echilibru și nepoți!”

Maia Morgenstern a împlinit 57 de ani! „Îmi doresc echilibru și nepoți!”

Replica API 2 mai 2019 | 00:00 348

Maia Morgenstern

Marea doamnă a teatrului și filmului românesc a împlinit pe 1 mai, 57 de ani. Maia Morgenstern și-a sărbătorit ziua de naștere în compania persoanelor apropiate și a mărturisit ce își dorește.

Celebra actriță recunoaște că a existat o perioadă în care de ziua ei îi dădea târcoale nostalgia. Acum însă nu mai e cazul de așa ceva. „Când eram mai tânără, mă apuca așa un fel de tristețe și asta este explicabil, mi-a trecut. Mă bucur de ceea ce îmi aduce ziua de mâine, de ceea ce am astăzi, în speranța zilei de mâine, amintindu-mi cu bucurie, cu nostalgie, cu emoție, retrăindu-mi amintirile. Deci asta am învățat și știu că și amurgul e un timp foarte frumos, poate să fie foarte frumos dacă știi să îl admiri”, ne-a mărturisit Maia Morgenstern.

Își dorește să devină bunică Deși se poate spune că a jucat tot ce și-a dorit ca roluri în teatru și film, iată că marea actriță ne-a vorbit despre proiectul de suflet. „Profesional este să reușesc să mă adun și să pun pe hârtie și nu numai pe hârtie amintirile mele, experiențele mele și acesta este un proiect viitor. Nu neapărat și nu numai carte, se poate constitui într-o formă de spectacol, de monolog, de povestire. Cred foarte tare în povești și povestiri”, a declarat Maia Morgenstern.

Pe plan personal, îi surâde ideea de a experimenta rolul de bunică. Nu vrea să grăbească în nici un fel lucrurile. „Îmi doresc echilibru, mai mult timp liber, nu mult mai mult, puțin, și îmi doresc în perspectivă , când o să hotărască soarta , destinul, Dumnezeu, nepoți”, ne-a mărturisit interpreta Magdei din serialul „Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri la Antena 1. Amintiri despre baloane și demonstrații Maia Morgenstern este născută primăvara, dar și într-o zi în care în Epoca de Aur erau… demonstrații.

„De ziua mea, într-adevăr primăvara își intra în drepturile ei. Erau demonstrații și pe mine mă amuza foarte tare că erau baloane, era așa un fel de sărbătoare, iar eu, copil fiind, mă bucuram de sărbătoare. Pe vremea mea, sâmbăta nu era liberă, așa că fie sâmbătă, fie luni, îmi serbam ziua la școală cumva, cât era de complicat, mama avea grijă”, a adăugat ea.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218