REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mal surpat, în zona Acapulco din Eforie Nord - VIDEO

Mal surpat, în zona Acapulco din Eforie Nord - VIDEO

Replica API 11 mai 2018 | 20:52 803

Ploaia nu a plecat fără să lase urme în județul Constanța. Din nefericire, în Eforie Nord, zona Acapulco, malul de pe marginea falezei s-a surpat parțial, zona având peisajul schimbat. Faleza a fost reabilitată pe fonduri europene.

Ce este cert, imaginile surprinse în cursul zilei de 11 mai nu sunt îmbucărătoare nici pentru autorități, nici pentru cetățeni și turiști.

C.C.

Sursă video: Eforie Online

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia e ...mai carpim mai ciordim... Sau nu.... Consilierii stiu....
2
1
Raspuns pentru Adri .Inainte de a face un comentariu faceti o documentare corecta, lucrarile de consolidare a taluzului nu au fost prevazute in contractul de executie lucrarii.Deversarea necontrolata a apelor pluviaale a riveranilorpeste platforma promenadei nu este in sarcina constructorului.Nu mai faceti afirmatii de dragul de a comenta .
1
1
Si firma care a facut lucrarea nu trebuie sa remedieze problema gratuit sau au plecat cu Mazare si astia ?!
2
1
Lucrari de mantuiala ca si la ANL uri rusine
2
1
Ce sa faci la eforie..., stai 3 ani sa iei orice hartie. Ce sa mai spun de reparatii
1
1
Lucrarile executate la promenada au constat in realizarea micropilotilor pentru sustinerea platformei betonate executate,iluminat,supraveghere video.Nu au fost prevazute lucrari de consolidare a taluzului.Se poate vedea ca apele pluviale au deversat peste platforma promenadei si a antrenat pamantul de pe taluz.Toti riveranii promenadei au obligatia sa preia apele pluviale si nu sa le deverseze pe platforma promenadei.Rigola aferenta promenadei este dimensionata pentru preluarea apelor pluviale numai dupa suprafata promenadei.Inainte de a formula comentarii faceti o documentare corecta.
9
0
Nu s-au lasat macar cei 10 m de la creasta falezei catre uscat liberi de orice constructie,conform legii, nu s-a inpadurit, sunt pierderi enorme de apa de la sectia RAJA si localitate si natura isi face treaba ,daca o ignori.Nu poti sa te lupti cu samsarii ce au construit pina in buza falezei.Dar aceasta situatie poate sa apara oriunde pe litoral, este o chestiune de timp.
2
0
Primaria Eforie plina de incompetenti si scursuri. Nu mai zic de viceprimaru Chiparu boschetaru si Serbanica drogatu
4
1
Orice lucrare publica cu bani europeni sau de la buget ,executata pe raza Eforiei ,acum sau in trecut este de RAHAT...firmele tocmite sunt varza ,iar inspectarea lucrarilor de catre primarie lipseste cu desavarsire...functionarii acestui oras ocupandu-se cu panditul concetatenilor lor si alte sicane imputite contra acestora
5
0
PNL Serban Robert. Sunt in vacanta, nu ma deranjati. Imi bag ceva in orasul vostru.
8
0
Lasati baeti ca le-ndreapta pesedeii din tencuiala...
8
0
afara ploua psd este de vina
4
5
Idioato, primarul actual, nu are aface cu lucrarea de mantuiala facuta de primarul psd de atunci...
4
6
Acum sa vina DNA sa ancheteze pe baza de expertiza tehnica ca sa vedem cine raspunde. Proiectantul, constructorul, inspectorii care au avizat calitatea lucrarilor si chiar finantatorul daca a aprobat plata finala fara toate documentele.
9
0
pai ce face primarul si subalternii lui in acest caz de urgenta?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614