REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mama Alexandrei, primele declaraţii după vizita la DIICOT: „Nu suntem lămuriți că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela“

Mama Alexandrei, primele declaraţii după vizita la DIICOT: „Nu suntem lămuriți că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela“

Replica API 5 septembrie 2019 | 20:18 300

foto cancan.ro

Mama Alexandrei Măceșanu a declarat, joi, că nu a vrut să predea buletinul fiicei sale către DIICOT, pentru că nu crede că fata a murit. „Noi tot ne legăm de o mică speranță, firicelul acela de speranță, ca pe copilul nostru o să îl găsim, o să intre într-o bună zi pe poartă”, a spus femeia, potrivit Mediafax.

Mama Alexandrei a povestit, joi, la Antena3, că a fost chemată la DIICOT pentru a preda buletinul fiicei lor, însă a refuzat, spunând că toată viața ea și soțul ei vor trăi cu speranța că fiica lor se va întoarce, cât timp nu au văzut că a murit.

„Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML, ne-au arătat certificatele acelea, actele, dar tot parcă nu suntem lămuriți că copilul nostru a murit acolo în butoiul acela, parcă tot nu sunt probe suficiente. Noi tot ne legăm de o mică speranță, firicelul acela de speranță ca pe copilul nostru să îl găsim să intre într-o bună zi pe poartă. (...) Din ce am înțeles noi acolo (...) probele care sunt, dinții din care s-a prelevat ADN-ul și oasele... dar ce pot să vă spun este că nici mie nu mi-au spus concret oasele, dacă antropologic, toate oscioarele alea ar forma corpul Alexandrei, deci până nu cercetăm și nu știu ce să zic”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Mama fetei de 15 ani despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și incinerat-o a spus că la DIICOT, joi, a citit documentele, a rămas să studieze și avocatul dosarul, urmând să stabilească, în continuare, cum vor lupta pentru a afla adevărul despre cum a murit Alexandra.

„Ne întărește Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioși și mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm”, a mai spus femeia, afirmând că fiica cea mică a aflat ce i s-a întâmplat surorii ei.

Femeia a mărturisit, în lacrimi, că își imaginează cum fiica ei vine acasă, iar până atunci o așteaptă.

„Parcă mi-o imaginez, zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine și o îmbrățișez, poate e doar viziunea mea, dar inima mea așa îmi spune, cu toate că după ce am citit și astea, vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să spună că s-au găsit cutare, cutare în acel act sau în acel butoi. Nu e ușor”, a mai afirmat femeia.

Familia Alexandrei Măceșanu a fost, joi, la DIICOT, după ce luni părinții fetei au refuzat să predea buletinul, în urma raportului INML care arăta că în proporție de 99,93% AND-ul din oasele și dinții din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă apaține fiicei lor.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i se dea criminalului un porc de 50 kg viu si sa ne arate cum poate fi incinerat in butoiul ala pana se calcineaza oasele. Sa vedem cat dureaza, cum miroase si daca se poate.
0
0
Cata presiune pe bietii oameni si asa distrusi de disparitia fiicei lor. Cum poti sa dai crezare unui psihopat, ca alta proba ca sa-l incrimineze nu exista decat cuvantul lui. Butoaie, oase, cercei si alte lucruri care au servit drept decor unui actor de drama nu pot fi acceptate pentru a declara decesul unei persoane si cu atat mai mult de catre parintii care isi asteapta copilul sa intre pe aceeasi poarta pe care a iesit ultima data din casa si din curtea parinteasca. Uman nu poti sa fii de acord cu un rezultat al anchetei neconcludent, juridic,un dosar trebuie solutionat si nu conteaza cum.
0
0
oamenii in pace,hienelor!!!!!!!!!!!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102