REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MAMA BĂTĂUŞĂ din CONSTANŢA, INTERDICȚIE să se APROPIE de COPII

MAMA BĂTĂUŞĂ din CONSTANŢA, INTERDICȚIE să se APROPIE de COPII

Replica API 14 ianuarie 2022 | 23:23 1568

Oana Georgiana Gogoi a fost pusă sub control judiciar după ce și-a bătut cu bestialitate fetița în vârstă de numai 2 ani, motivul fiind acela că a vrut să se răzbune pe soțul aflat în Olanda, care ar fi umblat cu altă femeie. Acum, iată că magistrații Judecătoriei Constanța au eliberat pe numele ei un ordin de protecție, care îi interzice să se apropie de copii (are mai mulți) pe o perioadă de 6 luni.

”Dispune obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de minora (…) pentru o perioadă de șase luni de la data pronunțării prezentei sentințe. Dispune comunicarea în termen de 5 ore de la pronunțare a dispozitivului către IPJ Constanța și către Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date. Învederează pârâtei faptul că încălcarea măsurii dispuse prin prezentul ordin de protecție constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, potrivit minutei judecătorești din data de 12 ianuarie a Judecătoriei Constanța.

Video:

Așa cum se poate observa pe filmare, femeia, fiind vorba de Oana Georgiana Gogoi, din municipiul Constanța, nu pare să fie deloc înduioșată de plânsetele și țipetele micuței, ba din contră, o lovește și mai tare și o jignește, totul în timp ce filmează. Potrivit avocatului femeii, Paul Foleanu, Oana Georgiana Gogoi ar fi declarat că se certa cu soțul, acesta fiind plecat în Olanda, la muncă. Scenele ar fi fost făcute în timp ce Oana se afla la telefon cu soțul. Ulterior, bărbatul a trimis filmarea rudelor din Constanța. În fața organelor competente, femeia ar fi spus că îi pare rău și că suportă orice consecință și că a fost „un exces de furie”. Audiat a fost și copilul de 8 ani care ar fi spus că niciodată mama nu a fost agresivă cu ei. Menționăm că femeia are 3 copii.

Video:

Citește și: MAMA BĂTĂUȘĂ a fost PLASATĂ sub CONTROL JUDICIAR. VIDEO

Potrivit informațiilor noastre, se pare că bărbatul i-ar fi spus că o va părăsi, întrucât are pe altcineva în Olanda.

Femeia a fost reținută și apoi plasată sub control judiciar. Ulterior, pe numele ei a fost emis și ordin de protecție, valabil 6 luni.

Citește și: FEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omorataaa!!! Zdreantaaa dracu, haita penala sa lovesti copilu ala
1
0
Impuscata-n cap,unct
2
0
Dor atat??? Sa o decada din drepturi ca dupa 6 luni parca vad ca se razbuna si face altele si mai rele!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367