REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mama Biancăi Drăgușanu a învins cancerul și radiază lângă nepoțică

Mama Biancăi Drăgușanu a învins cancerul și radiază lângă nepoțică

Replica API 4 septembrie 2019 | 00:00 508

Bianca, alături de mămica ei, Madi, şi de fiica ei, Sofia

Bianca Drăguşanu (37 ani) nu se dezlipeşte de frumoasa ei mamă, Madi Dragoş (60 de ani), care timp de trei ani s-a luptat cu o boală cumplită, cancerul de piele! Ele au fost toate numai un zâmbet, zilele trecute, la ieşirea din sediul unei case de modă din Cartierul armenesc, semn că necazurile au fost date uitării.

Bianca e fericită că mama ei, Madi, a reuşit să învingă cumplita boală, însă recunoaşte că a tras o sperietură groaznică, în 2016, când medicii au anunţat-o că mama ei, Madi, suferă de cancer de piele: “Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, însă doamna Madi a rămas traumatizată pentru mai mult timp.

“Operaţia a fost făcută la nivelul feţei, i s-a extirpat un neg mare de lângă nas, care a lăsat o gaură mare în pomeţi, apoi i s-a tăiat şi o parte din piele. Din această cauză, ea a fost nevoită să meargă cu un pansament pe faţă luni de zile bune, ceea ce i-a zdruncinat încrederea în sine. De aceea a fost la pământ cu moralul, mai ales că, un timp, ea a avut şi o cicatrice urâtă. Dacă mai punem la socoteală că îndepărtarea tumorii nu a fost definitivă, starea doamnei Madi, ca a oricărei persoane care trecrea prin aşa ceva, era de înţeles.

A doua operaţie a dat rezultate, medicii i-au dat numai veşti bune, iar mama vedetei şi-a revenit din toate punctele de vedere. Madi Dragoş a lucrat la Călan, ca expert la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara. Bianca a fost foarte afectată de boala mamei sale, mai cu seamă că vedeta tv era însărcinată în perioada aceea: „I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu, în exclusivitate pentru Click! Acum, femeia se simte bine, cicatricea s-a vindecat, însă Bianca a decis să o ţină lângă ea, în apartamentul din Bucureşti, răsfăţând-o ca pe o prinţesă. După ce au ieşit din sediul unei case de modă, senzuala vedetă şi-a luat fetiţa în braţe, pe Sofia Natalia, în vârstă de 3 anişori, şi au intrat într-un magazin de unde şi-au cumpărat înghetaţă.

Bianca Drăguşanu a purtat o geantă marca Channel, în valoare de peste 2.500 de euro, dar şi o curea de fiţe, marca Hermes, în valoare de câteva sute de euro, semn că îi merge perfect pe plan profesional, ea câştigând bani frumoşi din publicitate, dar şi din salonul ei de rochii de mireasă, la preţuri de peste 1.000 de euro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai fisa se drogheaza in cluburi si ea ii creste progenitura bun asa are ce educatie sa-i dea
1
1
O felicitam. Speram sa nu recidiveze.
2
1
Doamne, fereste! Sarmana femeie! Sper sa-si revina total. Nu este ea de vina ca fii-sa a ajuns ceea ce a ajuns.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614