REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mama constănţeanului rănit în atacul terorist din Londra: „Nu este pregătit emoţional să se întoarcă. Nu vrea să o lase acolo, şi este ceva normal”

Mama constănţeanului rănit în atacul terorist din Londra: „Nu este pregătit emoţional să se întoarcă. Nu vrea să o lase acolo, şi este ceva normal”

Replica API 28 martie 2017 | 09:25 425

Andrei Burnaz, tânărul rănit în atacul de la Londra, alături de mama sa au vorbit cu presa britanică de momentul în care s-a produs atentatul terorist. Imediat după ce a aflat ce s-a petrecut pe podul Westminster, mama băiatului l-a sunat imediat pe Andrei care țipa disperat că nu își găsește iubita.

Khalid Masood a condus o mașină și a intrat în plin în mulțimea aflată pe podul Westminster. Andrei a fost rănit ușor, iar când s-a ridicat nu își putea găsi iubita, fără să știe, în primă fază, că a fost lovită din plin și aruncată de pe pod în Tamisa. Salvatorii au scos-o pe tânăra de 29 de ani, inconștientă, dar în viață. Cuplul se aflau în vacanță în Londra, iar tânărul își propusese ca să o ceară de soție mai târziu, în aceeași zi.

„L-am sunat imediat ce am auzit știrile. El era încă pe pod și urla că nu o găsește pe Andreea, că nu știe unde este. Am vrut ca el să se întoarcă acasă, dar nu se poate despărți de ea. Nu este pregătit emoțional să se întoarcă. Nu vrea să o lase acolo, și este ceva normal. Andreea este o persoană extraordinară și amândoi ne rugăm pentru ea”, a punctat pentru presa britanică Violeta, mama lui Andrei.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Informatiile nu sunt complet adevarate. Dupa cum a relatat presa internationala, ea a sarit singura de pe pod tocmai pentru a nu fi lovita de masina. Do some research !!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367