REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu și-a sunat fiica în noaptea de Anul Nou

Mama Cristinei Țopescu locuia în București. De ce nu și-a sunat fiica în noaptea de Anul Nou

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 498

Medicul Monica Pop a dezvăluit că mama Cristinei locuia de ceva vreme în București, unde se mutase tocmai pentru a-i fi mai aproape fiicei ei. De ce nu s-a îngrijorat femeia de 78 de ani când n-a mai primit niciun semn de la Cristina? Rodica Țopescu i s-a confesat Monicăi Pop la ceremonia de incinerare de joi.

Multe întrebări au rămas fără răspuns după dispariția fulgerătoare a Cristinei Țopescu, dar poate cea mai dureroasă este legată de felul în care a murit jurnalista, singură, înconjurată doar de câinii ei. De ce nu s-a îngrijorat nimeni că fiica lui Cristian Țopescu nu a dat niciun semn de viață după Crăciun?

Nu puțini au fost cei care au arătat spre mama Cristinei, prima soție a regretatului Cristian Țopescu, întrebându-se de ce aceasta n-a sunat-o de Anul Nou sau de ce nu a avut nicio reacție când a văzut că fiica ei nu o caută.

”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, a dezvăluit medicul Monica Pop la emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Medicul a explicat că fiica lui Cristian Țopescu avea acest obicei, să pună un scut între ea și lume atunci când se întâmpla ceva rău. Iar de data aceasta murise unul dintre cățeii ei, care fusese foarte bolnav. Prietenii Cristinei știau că în asemenea momente jurnalista se izolează, ca să-și consume suferința. Era vorba despre săptămâni, dacă nu chiar luni de zile de tăcere din partea ei.

”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, a explicat medicul la Antena 3.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iubeste exagerat animalul, fie el si din...om e un semn de intrebare, mare, mare!
3
1
A traumatizat-o nesimtitul ala de Banica junior, mare artist, o batea non-stop.
3
3
HALAL MAMA ,CATE O DATA SI COPII SUNT VINOVATI
3
4
Incredibil! Mama-fica ??!! Wow! In ce lume traim, ce relatii de familie sunt asta ?? Iata consecinta, iata DEZNODAMANTUL !! Adevarata drama... s-a terminat TRAGIC, din pacate. Da!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920