REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mama lui Bar Rafaeli, dispusă să meargă la închisoare în locul fiicei sale

Mama lui Bar Rafaeli, dispusă să meargă la închisoare în locul fiicei sale

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 368

Sursa foto: Bar Refaeli / Facebook

Top modelul israelian Bar Rafaeli şi părinţii săi, suspectaţi de spălare de bani, evaziune fiscală şi falsă mărturie, au propus Procuraturii să fie mama vedetei cea care să meargă la închisoare, iar fiica ei care a născut recent cel de-al treilea copil să fie condamnată la muncă în folosul comunităţii, pentru a putea avea grijă de copii, relatează EFE miercuri.

Familia ei s-a oferit astfel să se declare vinovată, iar mama sa Tzipi să fie condamnată la aproape un an şi jumătate de închisoare, evitând astfel că fiica ei, top model cunoscut în întreaga lume, să fie încarcerată, potrivit Canal 13 de Ştiri.

În urmă cu un an, Procuratura - care încă nu a emis o acuzaţie oficială - a informat-o pe vedeta israeliană şi pe părinţii săi că ar putea fi acuzaţi de delicte fiscale pentru nedeclararea a 30 de milioane de şekeli (circa 8 milioane de euro) pentru care nu au plătit impozit.

Părinţii fostei prezentatoare a festivalului Eurovision 2019 sunt cercetaţi pentru presupusă spălare de bani şi pentru a fi declarat că sunt beneficiarii unor conturi care aparţin de fapt fiicei lor. Ei sunt bănuiţi că au dat informaţii false autorităţilor fiscale şi au tăinuit relaţiile pe care fiica lor le menţinea în Israel, cât timp lucra în străinătate.

Bar Rafaeli a pretins că aceşti bani i-ar fi câştigat în SUA, unde a locuit o perioadă de timp, şi pe care nu era obligată să-i declare în ţara sa, afirmaţii puse însă la îndoială de Procuratură.

De asemenea, mama lui Bar Rafaeli este bănuită că nu a declarat 770.000 de euro obţinuţi din comisioane când era impresara fiicei sale, pe care i-ar fi depus în conturi bancare din străinătate. În aprilie anul trecut, Rafaeli a fost obligată de un tribunal să plătească 4 milioane de euro, pentru nedeclararea fiscului a unei părţi a câştigurilor sale. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369