20.1° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
20.1° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Mama lui Florian Elvețianul a murit în timp ce acesta își serba ziua onomastică, în Mamaia

Replica API 16 august 2022 4148

Florian Elvețianul, în vârstă 55 de ani, deține în garaj singurul Lamborghini Countach din România. Recent, bărbatul și-a serbat ziua de naștere la Hotelul Nyota din stațiunea Mamaia, iar puțin după miezul nopții acesta a primit un telefon în care era anunțat că mama sa a murit. Florian s-a întristat, căci tocmai fusese anunțat că îi murise mama, dar petrecerea a continuat până în jurul orei 05:00.

Florian Elvețianul și-a serbat onomastica în la Hotelul Nyota din Mamaia. Petrecerea a semănat mai mult cu o nuntă, deși nimeni nu s-a căsătorit cu nimeni. Mesele au fost încărcate de tot felul scumpeturi și bogății culinare, printre care stridii și diverse delicatese din mare sau de pe uscat, mâncăruri pe care copiii din Africa le-ar putea vedea doar la televizor, dacă ar avea televizor.

La vreo treizeci de minute după miezul nopții, Florian Elvețianul a primit un apel telefonic, care ar fi putut schimba întreg cursul petrecerii. Vocea din difuzor îl anunța că mama sa, bătrână (86 de ani) ce-i drept și bolnavă, tocmai decedase.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Florian s-a întristat, căci tocmai fusese anunțat că îi murise mama, dar stridiile încă mișcau pe mese în cochiliile lor, șampania era rece, în sticle aburinde, muzica se revărsa în valuri pline de viață din boxe, așa că Florian a închis petrecerea cateva ore mai târziu, pe la 04:30-05:00, conform cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Ce bou e Florin asta ca isi serbeaza numele cu alde Marin
0
0
sunteti cel mai bun site de stiri. aveti nu mai articole de exceptie. va multumim ca existati.
0
0
Titanic borati
0
0
CA FLORIN MAGRAONUL SI MAMA LUI MAGRAOAMCA ESTE ELVETIANCA NASCUTA LA DILGA DIN VALE.SA MA CAC PE MINE SI PE ARTICOL
2
0
ce rahat de articol, cine kkt e elvetianu asta, copiii din africa, stridiile miscau in cochilii, sampanie, lamborghini, ce lacom o sugetzi voi la replica pentru o ciorba gratis. plm
3
0
Asta sigur e bulangiul ala de stoian numai e scrie asemenea prostii
1
0
O fi articol scris tot de basoalda aia care face reclama pe la carciumi contra friptura moca. Ziaristi de papica moaca.
0
0
sa stea linistit baiatu ca mamaica lui e la mine si il asteapta.
0
0
Multi citesc stirile replica din impulsul dat de a deslusi tainele ipocriziei umane. Mare om, mare caracter, mare idiotenie. Daca replica scria un articol despre acest savant, cu atentionare a ANAF privind sumele cheltuite, toata stima.
3
0
Ziarist bombardier
0
0
onomastica este ziua numelui... halal jurnalism cand nu stim limba romana
3
0
Ca sa-si dea seama, daca mai are cine, cat de degradata a ajuns natia asta a noastra. Nu stiu cine este marele savant de renume mondial din articol si nu vad care-i stirea de mare interes ptr populatie.
3
0
elvetia intra in nato! ca sa vezi tragedie , mare trage die!
0
0
Asta e articol de ziar? Ati ajuns sa faceti stire din necazul omului indiferent ca este elvetian sau roman? Rusine!
2
0
Lasand la o parte chilotul ala cacat despre care se grohaie in articol, ce sa zic felul in care i facut gen poveste de gradinita ! Dragut ,mai sa ma ia somnul citind si eu vara nu dorm!
2
0
Florian Elvetianu si-a serbat ziua onomastica in la...Halal ziaristi! Niste analfabeti cu ifose de intelectuali...
3
0
Dar ce bine arata! Jumari as face din el. Cine e p0rcu?
6
0
Cine plm mai e si asta
0
0

Prima pagina

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620