REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Sâm., 2 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6565
12.5° Constanța Sâmbătă, 2 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6565

Mama suspectului neprins în cazul uciderii lui Adrian Kreiner rupe tăcerea: Îl văd în stare

Mama suspectului neprins în cazul uciderii lui Adrian Kreiner rupe tăcerea: Îl văd în stare

A.F. 21 noiembrie 2023 | 00:00 2256

Mama celui de-al treilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner rupe tăcerea. Femeia spune că îl vede în stare pe fiul său chiar și de crimă, dezvăluind că acesta a mai făcut pușcărie și în trecut.

Mama suspectului neprins in cazul uciderii lui Adrian Kreiner rupe tacerea: il vad in staremama lui Costinel Cosmin Zuleam, al treilea suspect în cazul asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner

Dacă doi dintre suspecții în cazul uciderii omului de afaceri sibian au fost prinși în Irlanda de Nord și Scoția, Costinel Cosmin Zuleam, cel de-al treilea suspect, este încă dat în urmărire generală de poliție.

„Da, îl cred în stare, pentru că a mai făcut pușcărie pentru droguri. Acum două luni sau o lună şi jumătate. A fost în România şi a zis să mă duc să scot tija. Şi am zis că nu mă duc, că nu are cine să-mi dea să mănânc. Uitaţi, am tijă în mână de douăzeci de ani. Şi a zis să merg să scot tija, că îmi trimite el bani. Şi a vorbit cu fata vecinului, i-a trimit prin MSS ala sau nu ştiu cum. Şi i-a zis, „bă, mă-ta nu se duce”. Şi atât. Să vină din puşcărie când o veni mama mea. Uitaţi-vă, cade casa pe mine, stau singură aici”, a mai spus femeia, pentru România TV, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Educatia unui copil nu e data numai de parinti. E data si de scoala si de societate si de mass-media si de cei din jur! Juri tu cu mana pe inima, ca scoala este asa cum ar trebui si se ocupa serios de educatia copiilor? La fel si societatea, mass-media, anturajul, etc? Educatia nu tine numai de ce i se spune unui copil in familie. Tine si de ce se arata si se promoveaza la televizor. Ca natia asta bolnava si de c***t a votat stramb 33 de ani, iar acum nu mai poate sa stapaneasca copii ca vad toate nenorocirile la TV, pr tik tok, facebook, etc , iar aceste nenorociri au ajuns de laudat. Si toate curvele si interlopii au ajuns modele de urmat si influenceri! Si lucrurile vor deveni si mai rele! Iar cei ca tine care cred ca, conteaza doar educatia de acasa, se inseala amarnic si asta o sa se vada in curand! Despre asta e vorba. Lucrurile sunt mult mai complicate decat concluzia ta superficiala pe care ai tras-o.
1
0
Dak frmeia nu RUPEA TACEREA VOI REPLIKAKA va RUPEATI MANUTzA DA SUGAR IN VOY !! Si voi tot niste RUPTI IN GAOAZA
1
2
alooooo fana esti parinte? cum crezi tu ca un parinte idi doreste ca un copil sa devina criminal ?
4
0
asa a fost crescut , educat de parinti, societate si viata, acum e prea tarziu sa ai regrete cand din educatia ta iese un monstru al societatii, un criminal care nu se poate indrepta niciodata!ce a realizat aceasta femeie in viata asta are!
0
4
Ce ați face ăștia de la replică daca nu rupea ea tăcerea.
3
2
Orice interlop ar ucide pentru bani daca ar avea ocazia. Si apoi s-ar da mare toata viata. Aveti grija care aveti prieteni de genul cum va intoarceti cu spatele
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633