REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MAMA tinerei care a MURIT în ACCIDENTUL din apropiere de OVIDIU, în STARE de ȘOC!

MAMA tinerei care a MURIT în ACCIDENTUL din apropiere de OVIDIU, în STARE de ȘOC!

Replica API 18 noiembrie 2021 | 00:21 8843

Octaviana Ardelean şi Alexandru Caracaş trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se logodiseră în luna august 2017 şi urmau să se căsătorească. Au murit prea devreme, ea la 25 de ani, iar el – la 27, după ce o dubiţă de marfă a intrat pe contrasens şi a izbit frontal maşina în care cei doi tineri se aflau. Tragedia a avut loc în noiembrie 2017, pe DN2A, între localitățile constănțene Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, în afara localității Ovidiu. Acum, după patru ani, mama Octavianei încă nu își poate reveni din șoc. A mers în instanță și a obținut 120.000 de lei daune morale. Dar decizia nu este definitivă.

Octaviana Ardelean şi Alexandru Caracaş

Femeia, în calitate de reclamantă, a spus că fiica sa, Octaviana Ardelean, a fost victima unui accident rutier, produs de Vasile Piștale, care a condus, la 12 noiembrie 2017, o autoutilitară. Conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, fiind și sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe sensul opus, pierzând controlul asupra direcției de mers și lovind frontal autoturismul marca BMW, care circula regulamentar. BMW-ul a fost grav avariat, iar în urma impactului, atât conducătorul mașinii Alexandru Caracaş, cât și Octaviana Ardelean au decedat. Prin Ordonanța emisă la 6 august 2018 , Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus clasarea cauzei , întrucât făptuitorul Vasile Piștale a decedat.

Între reclamantă și fiica sa de 25 de ani existau relații strânse, de profundă afecțiune, durerea sufletească fiind amplificată de împrejurarea că tinerii decedați urmau a se căsători, la momentul accidentului întorcându-se de la preotul care trebuia să oficieze ceremonia. Nici în momentul de față nu a putut să-și revină din șoc.

Mama Octavianei a spus că a efectuat cheltuieli de înmormântare și de îndeplinire a ritualurilor religioase, în valoare de 10.000 de euro, iar Asirom Vienna Insurance Group SA (pârâtă în cauza de față) a oferit, cu titlu de despăgubire, o sumă derizorie.

Pe 13 octombrie, magistrații Tribunalului Constanța au admis, în parte, cererea de chemare în judecată. ”Obligă societatea pârâtă (Asirom Vienna Insurance Group SA – n.r.) la plata, în favoarea reclamantei, a sumei de 120.000 de lei – daune morale. Respinge, ca nefondate, celelalte pretenţii patrimoniale ale reclamantei. Respinge, ca nefondată , cererea societăţii pârâte de acordare a cheltuielilor de judecată. Cu apel, la Curtea de Apel Constanţa, în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanţa”, potrivit minutei judecătorești.

Decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul, pe 16.11.2021. În cauză urmează să se stabilească termenul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa moara capra vecinului in loc sa va vedeti de frigiderul vostru va doare burta de lume , aveti toti ciobanii telefoane a-ti descoperit si voi internetul
1
1
Madam Alina, nu ti doresc sa ti plangi copilul, nici parintilor tai sa ti planga moartea
3
3
Cand sunt la volan toti se dau imparati ,nemuritori ,uita ca sunt niste fruze-n bataia vantului .
3
0
e in stare de soc...ii trebuie un geamantan cu bani sa isi revina
9
3
In stare de soc dar se cam judeca pe bani. Conteaza cat ai cheltuit cucoana? Conteaza pierderea copilului pe care nicio dauna morala nu il aduce inapoi. Important sa plateasca cel care I a omarat iar dumneata sa iti plangi copilul in decenta, nu prin sali de tribunal dupa daune morale.
32
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614