REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mamaia şi Vama Veche, RAIUL DROGAŢILOR. Mai mulţi tineri, prinşi de jandarmi

Mamaia şi Vama Veche, RAIUL DROGAŢILOR. Mai mulţi tineri, prinşi de jandarmi

Replica API 2 mai 2018 | 01:40 314

Pe lângă tinerii care au ajuns la spital, fiind luaţi de ambulanţe din Mamaia, cu precădere de la Sunwaves, iată că în atenţia oamenilor legii au ajuns şi alţii care au fost găsiţi cu pliculeţe aupra lor, inclusiv în Vama Veche.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, în perioada 30.04-01.05 a.c., au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lor, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă, două grindere metalice, un cântar şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde. Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Vezi şi/ IMAGINI ÎN ATENŢIA POLIŢIEI:

https://www.replicaonline.ro/o-tara-intreaga-a-vazut-in-direct-cum-se-trage-pe-nas-pe-plaja-353972/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mangalia e la 3 pasi de granita, cum credeti ca au intrat drogurile, daca nu cu complicitatea vamesilor, si al militienilor care ar trebui sa-i controleze?
3
0
Trebuie sa fii extrem de prost ca prin mamaia sa umbli cu 35 grame de ''maria'' dupa tine....isi merita soarta prostii prostilor!!!
4
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
8
0
CT 80 RBY BMW SERIA 5 ALB vinde cocaina si amfetamina in cluburi, este un gras cu parul dat pe spate ROBY si ZAGAVII Cristian alt drogangiu fost militian si violator de babe
12
0
erau pusi pe fapte mari, pacat ca le-a stricat jandarmeria distractia
6
2
In Romania?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614