REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mămică însoţită de copil, UMILITĂ de taximetrişti! Alo, Camera Taximetriştilor, faci ceva în privinţa MITOCANILOR?

Mămică însoţită de copil, UMILITĂ de taximetrişti! Alo, Camera Taximetriştilor, faci ceva în privinţa MITOCANILOR?

Replica API 3 august 2017 | 00:09 697

Taximetria, meserie grea de tot! Dacă taximetristul nu dă peste vreun client pus pe harţă sau să îi dea ţeapă, avem de-a face cu celelalte multe, muuulte cazuri de taximetrişti care îşi bat joc de clienţi sau potenţialii clienţi, îi umilesc şi le scuipă în faţă cu cojile de seminţe. De o întâmplare nefericită a avut parte o mămică, Alexandra, însoţită de copilul de 4 ani. A încercat să ia un taximetru, din zona Tomis Nord, dar primul taximetrist, care se juca la telefon, i-a răspuns că... n-are timp! Al doilea, i-a spus că n-are chef, sparge seminţe, moment în care, de revoltă, a scos telefonul mobil şi a început să fotografieze taximetrele. Ce a urmat? O "ploaie" de înjurături din partea şoferilor!

De precizat că femeia dorea să ajungă la plaja 3 Papuci. O altă mămică ne-a declarat că situaţia nu este singulară, că, spre exemplu, în Mamaia taximetriştii stau şi "agaţă" numai turişti! "Am vrut să iau taximetrul din Mamaia. Au realizat că nu sunt turistă şi m-au refuzat", ne-a declarat Cami.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt lucruri mai importante in oras de ex ce face psd cu romani pun taxe peste taxe . Voi nu vedeti va luati de nimicuri
1
0
Unboschetar este presul taximetristilor din cta. Toate ciorile au ajuns sa fie soferi de taxi dar nu stiu sa scrie. Bai boule, pardon, adica Lica Neagu, tu pricepica sunteti de tot rahatul!? Toti mosii chiori si surzi, toti nespalatii si toate ciorile, adica tiganimea, au ajuns sa fie soferi de taxi. Nici urma de masini curate, de soferi ingrimiti si politicosi, de banghete curate si parfumate si porbagaje curate.... Cu un bou si betiv ca Lica Neagu nici nu ne asteptam la altceva... Si Primaria cu un Babu Dumitrel la fel de idiot ca Lica penalu' , doarme. Niste cretini, marfa pt DNA?
4
0
Stiu oameni care nu fac taxi dar asteapta persoane la gara cu masina si ii duc in conditii decente ,aer conditionat , curatenie , fara fumat , nu sunt de etnie. Va intrebati de ce? Sau saturat de cioarda si nesimtirea haiducilor din urbea locala. Alaturi de ei daca vine si uber s-a terminat cu golania numita taximetrie in Constanta
6
2
Intrati pe grupul de facebook "Clubul Taximetristilor" sau "grupul taximetristilor liberi" sa vedeti cum se instiga la violenta si se hartuiesc anumiti clienti, mai ales cei care scriu cate ceva pe facebook sau prin alte articole, ii cauta si ii injura pe profil apoi le share-uiesc profilul pe grupurile alea si instiga...lucru ilegal conform legii....sa nu mai spun ca pentru ei oricine are waze si telefon pe bordul masinii e uberist si este injurat....
4
2
Daca tot faci comparatie cu restaurantele respectabile unde chelnerii ma asteapta imbracati la 4 ace, tu vii la munca pe taxi la costum ca sa ma respecti pe mine, cel ce te plateste?
2
1
Suntem intr-o tara libera si fiecare alege cu ce sa se deplaseze sau pe cine sa transporte! Poate cei care au refuzat-o pe doamna nu aveau nevoie de bani,putea sa faca comanda si nu mai existau aceste neintelegeri dar de la a generaliza pana la a arata in mod expres gunoiul din taximetrie e diferenta! Doamna a atasat niste poze dar este vreunul din cei care a refuzat-o sau i-a filmat pe altii care nu au nicio legatura cu situatia creata? Chiar nu vedeti ca in urma controalelor singurul defect in taximetrie este privind oprirea?
2
2
sai pensionam pe taximetristi ca e obositi
4
1
Mai spui ceva ma? Ziceai ca suntem 2 analfabeti care avem ceva cu tine. Suntem mii care ne exprimam nemultumirea fata de conduita a 99% din taximetristi si a harburilor voastre japcagiilor. Alles Uber!
4
2
Evident, ca urmare a exprimarilor elevate, tagma taximetristilor este formata, in mare parte, de persoane care nu au legatura cu aceasta meserie. Vina este a autoritatilor locale pentru ca au permis acest lucru. Aruncati o privire in alte zone mai civilizate, Brasov spre exemplu...acolo taximetristii nu sunt pusi pe japca si mai sunt si politicosi, pe deasupra.
7
2
baga mi as pula n voi de taximetristi hoti ca VOI sunteti mai multi care nu platiti taxe jegosilor, ciorilor, spurcatilor, javrelor, cocalarilor, scursuri ale societatilor ce sunteti, imputitilor, saraciilor, huaaaa
6
4
Sa te fereasca Dumnezeu sa te gasesc in trafic
3
0
Vine UBER muistilor si o sa muriti de foame. Da-va-s la trambitza de ciobani si nespalati.
9
6
am vrut sa iau un taxi pt a ma deplasa ersm cu nepotica mea de 4 ani, taximetristul fuma afara si s-a urcat in masina cu tigarea aprinsa l-am rugat sa renunte la tigara ca totusi eram cu un copil de 4 ani, rezultatul m-a dat jos din masina. Serviciile de tazimetrie sunt sub orice critica la noi, in tarile civilizate este cu totul si totul altceva.Rusine Romania.
7
3
dar sa dai 27 de lei pe 3 km e corect?
7
3
Adunatura de borfasi cu masini ruginite si fete te tarfe proaste.
10
3
si ma-ta din acest motiv suge pula , nu stie altceva . Clientii sa nu mai forteze soferii sa intoarca peste linia continua sau sa intre pe interzis ca sa nu plateasca mai mult . Sau sa solicite viteza .....sa prinda trenul . Clientii dificili trebuie refuzati , ma obligi tu sa iau clienti cu chilotii uzi , plini de nisip sau beti si recalcitranti ? nu , e masina mea si selectez clientela , ca la restaurantele respectabile .
7
11
Singura firma serioasa de taxi e Scorpion, te transporta in siguranta pe orice distanta.
6
5
Aveti mare grija atunci cand urcati in taxiuri. Folositi-le doar in cazuri extreme, mai bine folositi RATC-ul. Multi taximetristi sunt tigani. Conduc foarte imprudent si va pun viata in pericol.
20
4
taximetristul e capabil de orice
15
3
Dreptul de a selecta clientela
6
18
Hai mai dati-va-n sloboz sa va unga pa fata,da mamicilii pizdii,ca prea credeti ca vi se cuvine totul!
8
21
Unde esti satisfacatorule sa imi faci o scurta? Vrei taxi, baga mana in buzunar saracule! Ai nimerit o cand ai scris ca esti pomohaci 2
6
16
Sa mi-o selectezi si pe-a mea! Sunt Pomohaci 2 si te satisfac, labagiule! Daca tu ei clienti dupa cum ai chef....mergi unde vezi cu ochii, dar lasa-ne!
15
5
Dupa exprimare esti cea mai proasta "jurnalista" . Taximetristii au dreptul de a selecta clientela, asa ca tu si cu cami mamica poti sa le faci o gurita calda
5
29
John sau ion? Nume de sluga
5
10
Mamicile,daca vor o cursa cu taxiul sa care dupa ele un troler !
3
19
nu sunt ei prost sunt hoti
12
3
Cei mai prosti oameni fac taxi.... pt ca nu stiu altceva !
37
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218