REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mămicile sexy Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, la plajă cu soții și copiii, în Turcia

Mămicile sexy Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, la plajă cu soții și copiii, în Turcia

Replica API 20 octombrie 2020 | 00:00 2772

S-au săturat de frig și izolare și au plecat peste hotare! Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu, dar și Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, ne încântă privirea cu fotografii exotice, de la plajă, scrie click.ro.

Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici

foto: Instagram

Ilinca Vandici ( 34 de ani), frumoasa prezentatoare de la "Bravo, ai Stil! Celebrities" ( Kanal D), se află alături de soțul ei, Andrei Neacșu (28 de ani), și de băiețelul lor, Zian (3 ani și jumătate), în vacanță în Antalya, în Turcia.

Ilinca Vandici

Pe rețelele sale de socializare, vedeta a postat numeroase imagini din locul de vis. Unele o reprezintă alături de soț și de copil, altele singură, în timp ce își etalează formele perfecte în costume de baie super decoltate, care îi pun în evidență bustul sau picioarele.

Adelina Pestriţu (34 de ani) a avut un an destul de încărcat din toate punctele de vedere. Profesional i-a mers foarte bine, chiar și în pandemie, însă la capitolul sănătate a avut o cumpănă. Aceasta a fost testată pozitiv cu coronavirus, apoi a urmat un tratament injectabil și a stat izolată de fetiţa sa și de soţul ei. Iată că după ce s-a însănătoșit, bruneta a plecat în vacanță alături de Virgil și de micuța Zenaida (2 ani și jumătate).

Ioana Năstase, Rahelle

"Turcia am ales! Ne-a fost teamă de distanţe prea lungi", a scris în urmă cu câteva zile pe Instagram. La fel ca și Vandici, Adelina a ales Antalya, și se relaxează într-un resort de lux, unde au la dispoziție totul. Mâncare bună, peisaje de poveste, cameră la cel mai înalt standard și piscine de vis. Vedeta a făcut o grămadă de poze și filmulețe care pot fi admirate pe Instagramul său unde este urmărită de 1,5 milioane de fani.

Adelina Pestriţu

Și Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, a bifat o vacanță în Turcia, alături de gașca ei de prietene, unde și-a încărcat bateriile. Ioana Năstase și-a postat, pe conturile sociale, fotografii din Istanbul, alături de Rahelle, amica ei superbă, care este o adevărată bombă sexy.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e sigur tiganca. Si copilul e tiganos ca tac-su si mai ales ca ma-sa.
1
0
iar faceti toate prostele celebre .
1
0
panaramele la produs?Ba maimutelor,vedeti sa nu ramineti ca lora blocate acolo,pline de covizi,bombe biologice care sinteti!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369