REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Managerul Spitalului Județean, precizări cu privire la mâncarea servită pacienților!

Managerul Spitalului Județean, precizări cu privire la mâncarea servită pacienților!

Replica API 8 iunie 2019 | 03:19 597

Cătălin Grasa, managerul Spitalului Județean, a susținut o conferință de presă pentru a veni cu lămuriri în ceea ce privește meniul pacienților. Meniu despre care s-a scris, în spațiul public, că ar fi neconform.

"Nu există mâncare stricată care să ajungă la pacienți. Suntem deschisi la elemente negative, reale, pentru a îmbunătăți activitatea medicală. Comisia de analiză a constatat că-s neconforme acuzațiile. Toată mâncarea, înainte de a ajunge la pacienți, este verificată" a declarat Grasa.

Presa urmează să urce pe Secția de pediatrie, acolo unde au fost cele mai multe nemulțumiri, dar urmează să meargă și la cantină.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ZI ZI SA MORI TU CA II OK MINCAREA.SA VINA MATA SA MINCAM AMINDOI ACEA MINCARE...CE CE ZICI ESTI DE ACORD.DE TINE NU MAI VB CA HALESTI SI TARITA.FLEGMA PASTOASA CE ESTI.SLUGOI AL PSD CE ESTI FACATOR DE NIMIC
2
0
nu nu exista cum sa existe.daca si daca exista o maniinca mata ca si asa vrei sa scapi de ia.nemeeeernicule cum de te mai rabda dzeu.slugoiuleeee psd
2
0
aaaa daca s sustinut si o conferinta de presa ii rezolvata treab. ce dku se astepta cineva sa spuna altfel.dor de la firma de caterig isi ia parandaratu.ce sa ii pese de pacienti.banu si scaunu is primordiale la excrementul puturos
2
0
Sectia de primiri urgente in care multi constanteni si-au pierdut cate un membru al familiei trebuie reformata si marita astfel incat trierea si tratarea urgentelor sa se faca cu empatie si aplecare catre nevoile pacientilor. Asta ca sa ma exprim foarte delicat. In rest, sa se-mplineasca macar 1% din urarile adresate managementului de rahat al dlui. manager care din spirit de economie a transformat sectia de urgente in sectia de decimare a bietilor cetateni ajunsi din nefericire acolo.
0
1
ar fi bine sa se taie cat mai repede salariile uriase ale medicilor si sa se dea imediat legea ori la stat ori la privat
4
0
Daca si daca dnl politician PSD glasuieste ca nu ii mincarea naspa la sptal,zic sa io recomande mamasi poate poate...Atiiiita si atiita nemernicie greeeeu de vazut la un homo sapient.Sper sa m..i in chinuri.
5
1
Cata slugarnicie penibila vezi la omuletul asta, e ceva de speriat. Argatul perfect pentru presedintele CJ.
5
1
Din cati medici buni exista in Bucuresti, d.ta te-ai tratat si operat la Cta? E atat de greu sa va duceti in 2 ore la Bucuresti? Aici doar pierdeti timp, caci pana la urma tot la Bucuresti ajungeti. Chiar o ruda de a mea s-a tratat de sinuzita la Bucuresti dupa n incercari in cta. A reusit doar cu tratament medicamentos, nu cu operatie. De la prima consultatie i s-au luat analize din nas si i s-a dat tratament. A mai mers odata pt control. De ce sunteti comozi? Va programati prin telefon. Condurateanu ne-a prezentat atatia medici buni in emisiunile lui la OTV si DDTV.
5
0
Am fost internat,nu se face in spital,o aduce in casolete de la o firma de catering,sa l fut in gura si sa i iau neamu in pula pina la a 99 ram doctorului dinca danut medic primar ORL care ma operat de sinuzita,am facut un CT inainte de operatie si unul dupa,sunt identice,nu mi a scos nimic,sa mirat si dr stomatolog,mai bine plecam la Bucuresti la orl panduri,am fost comod,nu i am dat spaga,nici nu a cerut,alti din salon au dat,sa mi bag pula n morti lui ca pe iesirea din spital scrie vindecat
4
0
De ce nu introduce chestionare privind gradeul de satisfactie la iesiea din sptal... Si asa va dati seams de realitate
7
0
dar de ce sa manance bolnavul? ce spitalul e restaurant? nu-i dam si o cinzeaca?antiseptic deh
4
4
De unde stie pacientul ce urmeaza sa manance...Se afiseaza undeva..sau ce ii da femeia cu caruciorul....Interesant.
6
1
Toti fura in acel spital. Cu bidoanele de mancare ieseau inca de pe vremea lui Ceausescu. E un furt generalizat. Si toti se prefac ca nu stiu.
5
2
Acum dupa ce s a vorbit despre mancare, lasa presa sa verifice cum e mancarea? iti dai seama ca o sa fie buna.
6
1
Mancarea din spital este mizerabila ! Am simtit pe pielea mea acest lucru ! Practic nu se poate manca, aceasta fiind luata cu bidoane mari de plastic de catre angajate, pentru cresterea porcilor !
7
2
Sa nu care cumva sa va treaca prin minte sa ii controlati pe doctori pe ce au cheltuit bani ca se supara astia si amenita cu demisiile.Da ducetiva ma la dracu cu cai daca nu va convine SANTAJISTILOR,SPAGARILOR si EVAZIONISTILOR FISCALI sa ramana doar cei care isi fac meseria cu dragoste fata de om,daca dupa tratament iti da omu ceva bine altfel nu.
8
2
Bai idiotule, mancarea este furnizata de firma varului porcului, a caru-i javra de sluga esti. Toate produsele sunt livrate la limita termenului de garantie si este preparata in spatii improrii. Adica, tampitule, fara respectarea normelor de igiena si in spatii improprii prepararii. Adica, pt spagagi, in foste clase de curs.Fomistilor, anchetati-va pe voi, cei care " negociati" contractele, fomistilor! Director de rahat, spune ce ordine ai de la Strutu si Nicusor, sluga de cacat ce esti!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614