REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MÂNCARE de toată JENA la ACAPULCO, din EFORIE!? "Nu putem mulțumi pe toată lumea”

MÂNCARE de toată JENA la ACAPULCO, din EFORIE!? "Nu putem mulțumi pe toată lumea”

Replica API 29 august 2021 | 07:52 51848

Nemulțumirile turiștilor români care au veni să-și petreacă vacanța pe litoral nu au întârziat să apară. Fie vorbim despre condițiile de cazare puse la dispoziție, care nu au treabă cu fotografiile frumos cosmetizate de agenții de turism, fie de plata locurilor de parcare sau de prețurile mult prea mari, fie vorbim despre mâncarea care lasă de dorit. Mai mulți turiști s-au plâns de condițiile oferite de autoservirea Acapulco din Eforie Nord. Reprezentanții societății au declarat, pentru Replica faptul că, dacă este adevărat, regretă, dar că nu pot mulțumi pe toată lumea, iar astfel de situații se mai ivesc din când în când.

(sursa foto: Manio.net)

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că stațiunile încep să se degradeze din toate punctele de verde și par să nu mai mulțumească turiștii la nici un capitol. Fie că vorbim de cazare, de mâncare sau de prețurile piperate ale acestor servicii. O femeie care a ales să servească masa la autoservirea restaurantului Acapulco, din Eforie Nord, susține că a rămas cu un gust amar. Chiar și la propriu.

Aceasta a dorit să atenționeze oamenii cu privire la mâncarea servită în acel loc. Femeia afirmă că a comandat două ciorbe, care erau apă chioară și conțineau doar câteva urme de legume, un șnițel de pui care era crud, un pilaf cu orez nefiert. Mai mult decât atât, femeia spune că atitudinea angajaților lasă de dorit.

,,Doresc să vă atenționez cu privire la Autoservirea de la Acapulco, cea de sub restaurant. Am mers să cumpăr mâncare și este groaznică! Ciorbele sunt apă chioară, nu au gust, conțin doar urme de legume. Am cumpărat 2 ciorbe, un șnițel de pui (carnea era crudă), ficăței de pui, pilaf (orezul era nefiert), varză călită și am plătit 80 de lei. Nu este vorba de suma plătită, ci de faptul că nu s-a putut mânca ceea ce am comandat. Nu mai vorbesc de atitudinea fetei de la casa de marcat. În concluzie, nu recomand această Autoservire!”, spune aceasta.

Restaurantul Acapulco, cel mai vechi de pe litoral

Povestea Restaurantului Acapulco, din Eforie Nord, începe de pe vremea Regelui Mihai. Inițial, vila era locul în care Regele Mihai își petrecea vacanțele pe litoral. Acesta a fost și cel care a denumit vila astfel. În prezent, impresionanta construcție funcționează ca și restaurant, iar la parter este autoservire.

Societatea care administrează Restaurantul Acapulco este Vip Eforie SRL. Aceasta a fost înființată în anul 1996 și are sediul pe strada Tudor Vladimirescu, numărul 44. Firma este administrată de Babanica Alina Mihaela, iar ca și asociați le regăsim pe Vacarciuc Patricia(62%) și Luca Alexandra(38%).

Iată ce spun reprezentații societății:

Contactați telefonic pentru un punct de vedere oficial, reprezentanții societății au declarat: ,,Nu ne putem contrazice cu ceea ce spune omul. Se întâmplă și astfel de lucruri, dar în 99% din cazuri nu le mai luăm banii oamenilor. Sunt acuzații la care nu pot să răspund. Eu sunt aici non-stop. Sunt oameni și oameni, nu putem să mulțumim pe toată lumea. Iar în ceea ce privește comportamentul fetei de la casa de marcat, am discutat cu aceasta și nu a avut niciun conflict cu oamenii.”, au declarat, pentru Replica, reprezentanții societății.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa nu afle patroana 38% ce bani faceti voi acolo(adica 62% dar l-ati omorat pe tasu in acte inainte de mama ei vitrega, cand lumea vorbea la inmormantare ca tasu ajunsese la spital in viata insa cu pieptul zdrobit si ca daca nu ar fi purtat centura ar fi scapat, deci se stia exact adevarul), ati inceput sa va plangeti ca nu merge treaba si atunci barbasu v-a mijlocit pseudoimprumutul, ca asa mi-au zis la licitatie, ca barbasu e crescut de ei, si v-ati imprumutat la misto ca sa nu dati de banuit si v-ati razbunat si pe mine. Am avut grija de mama ducandu-i alimente zilnic la mine in garsoniera, cand tu aveai carciuma tossa pe tomis si faceai livrare de mancare la domiciliu. Gaseam in cutia postala ofertele voastre dar niciodata n-ai i-ai trimis un pachet lu maicata care era bolnava de Alzheimer. Asta dupa ce ti-a salvat viata ca faceai convulsii dese cand erai mic. Ia dati-ma voi pe mine in judecata sa ma pot desfasura mai bine sa afle si cine nu stie deja care e treaba cu voi 2 .
0
0
Acum doua zile am fost de am mâncat la Autoservirea de la Acapulco Mâncarea era cât de cât Ok dar in incinta unității dezastru mesele pline de resturi Jegul era la el acasă pe terasa nu puteai pune mana pe mese pentru ca se lipeau mâinile de mese Nu inteleg cum puteți funcționa O sa vorbesc la cei de la OPC sa va facă o vizita pentru ca nu e posibil sa puteți funcționa așa . Am vrut sa merg la toaleta acolo erau un maldăr de șervețele folosite cât e oglinda de mărar iar in toaleta era rahat și pe pereți Sincer va spun sunteți de tot plânsul sunteți cea mai infecta autoservire de pe tot litoralul
0
0
Stau eu acuma sa pazesc tzarusii ca mi-i muta camatarii noaptea... Eu atata stiu, ca mi-ati sarit la gat in fata lu mama care era pe catafalc, tu ca te-am facut papagal ceea ce si esti si vei fi, 6 picioare ca sa-i donezi, iar coli ca sa acapareze cripta. Dar pe 14 iulie 2000, in curtea bisericii sf. c-tin si elena unde Ciprian si Iuliana erau tot pe catafalc, toata lumea vorbea ca Ciprian traia cand a ajuns la spital si Iuliana murise pe loc. A, si acapulca inteba de zor cum se procedeaza cu casco la masina. Exact in momentele alea... Pt ca ulterior cica Ciprian murise pe loc si Iuliana mai incolo. Daia ba nu va merge bine. Vin momentele adevarurilor. Nu mai e timp de lipit scaune. Tu si nashul tau cel tare, ca asa ziceai, ca-ti iei nashi tari. Am vazut. Foulard. Ca fularu.
0
0
Lu 6 picioare i-ai donat ca sa te apere hefo del bahro, da dupa ce v-a ajutat sa faceti pe Dumnezeu, adica sa inviati mortii si sa omorati viii ca sa va iasa procentele la carciuma voi l-ati taxat cand venise omu sa haleasca moca in grup... Si gata, s-a oparit omu si ai inceput sa pierzi procesele pe banda rulanta... In schimb, pe fratitu l-ai bagat in malaxoru camatarilor ca era expendable, nu venea toamna sa lipeasca scaune ca nasul tau cel tare... Ce oameni de nimic, oameni fara scrupule, vezi fazele cu alburex... Proverbs 11:29: He that troubleth his own house shall inherit the wind.
0
0
Stau acuma sa alerg pt un alt proces determinat tot de tine papagalule care cand veneai la mine in vizita te suna securista acapulca din 10 in 20 de minute pana plecai si cand team intrebat, ma da de ce suporti tu toate astea, tu miai raspuns ca iti convine si asa... Ai asmutit camatarii inspre mine pe banii mei si pe bunurile parintilor. Maaare animal mai esti ma dependentule... Teau amagit cu miei si peste de la socrutu care le primea spagi si tiai distrus viata. Si mai nou ma alergi pe mine cu toti bisnitzarii... Da plateste-ti datoriile la camatari din banii tai, din munca ta, de ce ma bagi pe mine in fata nenorocitule? Esti un blestemat din familia babanica care dupa ce l-au prostit pe tata toata viata lui acum ai intrat tu la aparat. Cu mine n-o sa va mearga. Eu vreau partea lu tata de la casa nemteasca pe care coli babanica a luat-o cu japca prostindu-l pe tata amenintandu-l ca i-o da pe mamica la apartament... Sa fi venit el, coli la apartament in locul lu tata... Loavar dracu!
0
0
hasoti sase picioare
0
0
Pseudo patronu asta, un nenorocit ca si unchii lui, coli si dan, toti sub papucu nevestelor si ca urmare au facut prapad in famile. Si nu numai in familie, ci si in propriile lor vieti, adica atunci cand nu stii ce vrei in viata, si e cazul lor, se gaseste cineva care sa stie ce sa vrea, si niciodata nu va fi ceea ce ai fi vrut si tu. Daca ai vrut ceva, vreodata, ca sunt niste unii care nu vor nene nimic de la viata, ei vor doar sa fie cineva care sa-i conduca. Si atunci totul e perfect.
0
0
Un fleac, m-au executat silit! Pe banii parintilor, merge! Si cu de-a sila! Parca ce, cu duamna stau altfel? Da ma saturasem de saracie, daia m-am si razbunat pe parinti, ca erau saraci... Bine, m-a mai ajutat si duamna, in rarele momente de tandretze, miercuri de la 3 la doua, joi dupa miercurea ciuc, mi-a injectat nene o ura pe parinti, de nu mai vroiam sa-i mai vad! Ceea ce am si facut!
0
0
Acesta este titlul filmului regizat în 1961 de polonezul Stanisław Bareja după o piesă a lui Jerzy Jurandot, comedie în care un compozitor se căsătorește cu o sprinteră. Faima atletei crește exponențial și soțul este nevoit să se adapteze la tot ce aduce gloria și nevoile soției. Treptat, viața cuplului este total dominată de imaginea soției. Partenerul e redus la statutul de soț al soției sale.
0
0
Adriane mai tii minte cand eram amandoi in armata la Fetesti la 0412 ? Atunci nu mai erai asa arogant ! Te-ai ,,maritat,, ca sa fii patron la Acapulco !!!
1
0
Interesant e cu cine conversa van ghelici pe telefon in timpul licitatiei... Poate cu duamna, asa, ca sa va faceti si cu niste dosare penale... Ajungem si acolo. Adica ajunge DIICOT-u. Distractia de abia incepe.
0
0
Art 246 Deturnarea licitatiilor publice. Fapta de a îndepărta, prin constrângere sau corupere, un participant de la o licitaţie publică ori înţelegerea între participanţi pentru a denatura preţul de adjudecare se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
0
0
Bai van ghelici, ori esti functionar public la spit constanta si deci trebuie sa fii compatibil cu aceasta functie, ori esti licitator de meserie la bunuri executate silit, deci incompatibil cu functia de la stat. Asadar, hotaraste-te. Craciun Valentin zice ca ai participat la licitatie cu unu Itu si aveati doar 5 numere diferenta la borderourile de plata a garantiilor licitatiei. Deci ati platit cam in acelasi timp. Pai asa merge? Pana cand?
0
0
Terenul ți l-a luat unul van ghelici care e funcționar public la primărie și participa la licitații evacuand oameni bătrâni din apartament.
0
0
Cine isi reneaga parintii i se va intoarce, conform parinteasca dimandare. Asa ca eu pastrez apartamentul ca sa ai si tu la batranete unde sa dormi, dupa ce nu vei mai fi de folos "duamnei" care te va ejecta in strada. Intre timp insa, marsh si recupereaza-ti jumatatea de teren pe care ai inlesnit-o samsarilor, ca bani ai, dar ii tii ascunsi, te-a determinat duamna sa platesti camatarii din bunurile parintilor, la fel cum ai facut si cu terenul intravilan pt care eu m-am certat cu unkitu ca si ala vroia sa ne dea partea de din dos. Ti-ai loat o skoda amarata din terenu ala, falimentar ai fost dintotdeauna. Hai carel poteca si recupereaza terenu lu maicata. ai uitat cum m-ati loat la bataie la capela in fata lu mama care era pe catafalc? Daia ba iti merge asa de bine. Ai facut circ la comanda duamnei, iti dau eu circ de n-o sa-l poti duce, asa magaru intre oi cum esti.
0
0
Bai balena esuata pe plaja, duamna in n***u dupa cum iti zicea cimitirista, l-ai manipulat pe barbatutu mai ceva ca vrajitoarea pe incornoratu de unkisu, tot asa il bati si tu cand vine beat acasa? A, stai ca marlanu tau nu bea... Tu ti-l bati pe trezie... Ca sa nu pierzi terenu de la eforie sud ai adus maimutzoi la licitatii, dalde spalatori de rufe murdare ca sa platesti camatarii din terenu si apartamentul marlanului. Ma balena, in afara de a da rateuri in viata personala si profesionala de nimic nu esti in stare. Numa intrigi si inkideri de firme. Da tu de munca ai auzit?
0
1
V-ati asociat cu rubedeniile intru zgarieciuni. Iar le-ati dat vreo masa gratuita? Adevarul umbla cu capul saprt. Sau cu masina zgariata. Daia nu va merge ba, ca sunteti invidiosi si faceti rau oamenilor! Nu va inghite nimeni pe niciunul dintre voi ca va stie lumea pe fiecare ce-ati facut si faceti.
0
0
Voi sunteti un fel de Pic si Poc, ati ajuns de comedie, calificati la locul de munca si otraviti publicul frecvent de v-a dat si la ziar. Ca urmare a managementului dezastruos al complexului ati ajuns sa aglomerati instantele cu incuviintari de executari silite. Cand va spune cineva adevarul va apucati de zgariat masini.
0
0
In loc sa zgariati masini mai bine platiti-va datoriile.
0
0
De ce n-ai venit la licitatii nenorocitule sa vezi samsarii si interpusii cum il umilesc pe fratitu.? Stiu, iti face placere, mai ales duamnei, asa cum a facut si in anul 2000 cu inversarea procentelor pt controlul restaurantului. Totul e calculat, aveti bani si nu stiti ce sa faceti cu ei. Hai si putina camatareala sa scapam de fratisu. Mai stiti cand ziceati ca nu se mai gaseste alburex ca sa moara mama mai repede? A gasit nevastamea la farmacia de peste drum de spital.
0
0
Dreptul la mostenire e legal. Se stie asta. Insa mai e un drept moral la mostenire. Atata vreme cat tu adriane, scris cu litera mica in mod intentionat, ti-ai neglijat mama(cand a murit taicatu nu te gaseau, erai la hogeaku ihr-ului cu duamna…) si i-ai accelerat boala, atunci moralmente dreptul la mostenire devine discutabil. Repet, moralmente. Si tu ce-ai facut? Tiai platit datoriile la camatari cu mostenirea parintilor. Adica ti-a platit fratitu datoriile. Buna treaba. La fel si unkitu, a venit cu sefu de barou si cu martori mincinosi sa-si apere o mostenire cand nevasata-sa ii batea mar pe socrii ca nu vroaiau sa le faca testament. Si tu le-ai donat partea ta ca sa te apere sefu de barou ca ai buben cap. Si te-a aparat ca te-au executat camatarii integral. Maaare familie domne! Maaare de tot! Huooo!
0
0
ai donat degeaba handicapatule, sefu de barou ia traso lu zguma paduchi latzi la tineretze (si trasu si paduchii latzi...) si pe tine nu tea mai servit, mai ales ca lai pus la plata atunci cand cu pomu pe masina, atunci cand v-ati jucat dea dumnezeu, pe unu lati omorat si pe alta ati inviat-o, si vitza vercea, si ai inceput sa pierzi procesele pe banda rulanta. looser ai fost din copilarie, looser ai ramas. trista creatura!
0
0
alerga maicata disperata cu tine in brate cand erai mic pe la urgente ca faceai convulsii si cand s-a imbolnavit si ea la batranete ai vrut s-o internezi la palazu mai animalule? aveai treaba la carciuma? n-aveai timp de maicata? sunteti falimentari in tot ceea ce intreprindeti, tossa, mossa, unghii si ce copite mai aveti voi nespalatilor! blestemat esti tu si cu tot neamul tau de neispraviti, toti fara servici, ca si tine handicapatule!
0
0
adriane nenorocitule, te-a facut securista de alina de cap de ai neglijat-o pe maicata de i s-a accelerat boala si ai vrut s-o duci la palazu ca sa scapi de responsabilitate si acum va gajati incompetentele la camatari prin apartamentul parintilor mai manipulatule? de ce nu-asi pune ea bunurile la camata, ca ea decide ce si cum? te-a facut de cap si incornoratul de serviciu din techirghiol, adica dan si mai apoi n-ai platit cota ta din cheltuielile de inmormantare ale lui maica-ta cand la spital de frica ai spus ca le platesti? o sa-ti vina randu si la palazu ai sa ajungi tu ca esti pe mana viperelor de braila!
0
0
De toata jena sunteti voi, alina si adrian, care va dati saraci ca sa cotizati cat mai putin pt privilegiul de a va baga in seama pe post de sefi pe acolo, ati ajuns sa luati bani cu camata si sa nu-i mai dati inapoi numai ca sa va dati saraci, tu alina, ca tu comanzi, l-ai bagat pe frasu in mafia camatarilor sa-si liciteze accesul in apartamentul parintilor in licitatii trucate cu tot felul de samsari platiti ca sa ridice pretul... Achitati-va datoriile ca nu va crede nimeni ca nu aveti bani, desi nu exista nicio proprietate pe numele vostru... Ati ajuns rusinea Techirghiolului! Huooo!
0
0
Adevaratul patron, Ciprian, era un tip super inteligent, nevasta-sa era carciumareasa veche, deaia mergea complexul foarte bine, astia de acum, sora lui Ciprian, o doctorita care nu a practicat decat eventual interventii chirurgicale pe pestii din bucataria acapulco, impreuna cu barbasu nu au nici in clin nici in maneca cu alimentatia publica. Deaia e prapad acolo, sunt dati la ziar ca lumea e nemultumita. Daca le placea munca, ori aveau succes acolo, ori isi cautau serviciu pe meseriile lor. Nu e de jucat cu alimentatia publica, cu sanatatea consumatorilor.
0
0
Vedeti ca ati inversat procentele. Luca Alexandra trebuia sa aibe 62%. Prietenii stiu de ce.
3
0
care patron, ala e o sluga a lu securista de nevastasa, sora lu ala care a loat pomu in brate de tepar ce era. asa e si patronu asta. tot tepar.
5
0
Un restaurant de rahat, ca si patronul
6
0
Prea blinda legislatia asemenea fapte trebe sankcionate drastic pina la inchiderea restaurantului si hotelului , oamenii pentru acei bani presteaza o munca si nui corect sa bata joc patronii pe bani clientilor ei string miliarde da miliarde intro stagiune ar trebui sa investeasca in modernizare si in relati cu clienti .
1
1
Pe cine o fi suparat asta de-l fac astia de tot kktu ?
8
4
Banu' aoua!
4
1
clar ,de cite ori poti recicla si reincalzi mancarea .
5
1
In loc sa stergeti comentariile mai bine stergeti artcolele voastre pline de greseli gramaticale. Repetentilor
16
2
Am mancat de cateva ori la Acapulco. Am fost multumita de fiecare data-nu am comandat ciorbe, insa pizza, pastele si alte feluri principale erau ok. In schimb atitudinea personalului a mai fost si in trecut dezamagitoare. Ospatarii sunt in general ok dar doamnele de la casele de marcat sunt insolente si au o atitudine de patroane nemultumite....
13
7
Nu recomand
22
5
Am mancat de multe ori in aceasta locatie. Intotdeauna am fost multumit.
10
16
Aloooo,parlamentarilor cand inaspriti legile cu privire la alimentatia din restaurante,cati oameni mai trebuie sa ajunga in spitale?,sau aveti interese si aici ca si in cazul traficantilor de femei si de droguri.
18
2
acolo odata am comandat paste cu fructe de mare si lipseau fructele de mare pe care mia luat bani patronu de acolo un arogant
31
4
Ai tu covid, cum sa nu aiba gust
24
9
Saraca HORECA,trebuie ajutata de catre stat!
31
7
Eforie nord e o mare hazna. Impreuna cu intreg litoralul. Vin barbarii, mananca, beau, fac pipi si caca, lasa gunoaie peste tot si apoi pleaca acasa.
45
6
IE HOROR DE LA MANCARE LA CAZARE O MIZERIE DEPE LITORAL MAIU ARE SI DATORI LA APA
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102