REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mâncaţi de aici? Casa Vegetariană din Constanţa COLCĂIE DE GÂNDACI!

Mâncaţi de aici? Casa Vegetariană din Constanţa COLCĂIE DE GÂNDACI!

Replica API 25 octombrie 2017 | 12:59 399

Comisarii de la Protecția Consumatorului au efectuat un control la Casa Vegetariană, în cursul zilei de marți, 24 octombrie a.c., unde au găsit o mizerie de nedescris. Localul este situat pe strada Mircea cel Bătrân, iar dacă vreodată aţi mâncat de acolo, ar fi cazul să faceţi cunoştinţă şi cu condiţiile din bucătărie! Concluzia: mizerabile! Pe lângă mizerie, oale cu smalţul sărit şi lighean unde se spălau vase, maşina de spălat vase colcăia de gândaci! Şi nu era singurul loc cu gândaci, după cum au sesizat reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa.

De precizat că, în primă instanţă, ceid e la Casa Vegetariană nu au vrut să primească reprezentanţii CJPC în control, pe motiv că „nu erau pregătiţi”, aşa că la faţa locului a sosit şi şeful CJPC, Horia Constantinescu. Pe parcursul controlului, doamna aflată în bucătărie a fost întrebată ce este cu ligheanul unde spăla vase, iar răspunsul a fost că... nu e curent, nu poate pune în funcţiune maşina de spălat vase (cea infestată de gândaci). Administratorul a susţinut însă altceva: nu mai folosiseră din vară maşina de spălat vase.

Una peste alta, proprietarul locației a fost invitat la sediul CJPC Constanța, şi cel mai probabil urmează o sancţiune semnificativă. De asemenea, se va dispune oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea deficiențelor.

C.C., A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic, nu e serios si corect in cta! Regrete pentru cei care se chinuie sa supravietuiasca in acest oras
3
0
asa procedeaza cu toate organele de control;nu lasa pe nimeni sa intre la ea in spatiu!calzaie nu numai de gandaci ci si de munca la negru si lipsa protectiei muncii;itm constanta doarme linistit; ei amendeaza doar daca moare vreun salariat; doamna mititelu didina, dl director bola eugen, becheanu marian nu se aude la itm constanta?
3
1
Gasaesti ceva serios si corect in Constanta? Un oras in care regreti ca locuesti!
6
0
pe varianta pe la bisnitarii de lemne de foc cand treceti ??? aia dau max 600kg la o tona ...
7
0
Gandaci? Inseamna fara carne? Nu?!
3
0
La fel este si la Amfiteatru...
3
0
E totul bio,eco...peco!!!! Si gandacii,si soarecii sunt vegetarieni acolo!! Ce sa mai comentam! Gandaci si soareci vegetarieni sanatosi si vioi,nu ca altii de la shaormerie care au colesterolul crescut si cam obezi de la atatea grasimi.
10
0
HORIA IA VINO MATALUTA LA PRIETENUL TAU VIOREL DE LA RESTAURANT ARDELEANCA DIN COSTINESTI SI VEI GASI IDENTIC DACA NU MAI RAU.VREM SI NOI CATEBVA IMAGINI DE LA CONTROLUL PE CARE IL VEI FACE ,DACA IL VEI FACE,DACA-TI DA VOIE PRIMARUL.TREBUIE SA TRECI PE LA EL CA DE VAZUT ORICUM NU VEDE NIMIC DE BEAT CE UMBLA PE STRAZI CA SA-L VADEM NOI CA-I PREZENT IN ACTIUNE.
4
0
Lasa ca m-am intors, fac eu ordine dupa ce imi pun dintele si imi trec juliturile de la genunchi, vamos
6
2
Pai daca nu a facut DDD cu iucodadi srl, acel asistent gras , obscur si imbuibat e cel mai adunacios
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369