REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mâncați pe litoral? Iată cum arată bucătăria unui restaurant și cum se prepară mâncarea! VIDEO

Mâncați pe litoral? Iată cum arată bucătăria unui restaurant și cum se prepară mâncarea! VIDEO

Replica API 14 august 2019 | 02:11 467

Comisarii OPC continuă acțiunile în stațiunile de pe litoralul românesc în vederea verificării modului de respectare a prevederilor legale în ceea ce privește conformitatea, comercializarea şi modul de etichetare al produselor alimentare comercializate sub formă congelată.

Comisarii au ajuns și în stațiunea Neptun, unde au constatat faptul că încă se face comerț pe trotuar. De asemenea, comisarii au intrat și în bucătăria unor restaurante, iar ce au găsit într-unul din ele, este strigător la cer. Mizerie, produse fără etichete și mâncăruri preparate după ureche.

Horia Constantinescu, actual șef al ANPC, a sesizat modul aparte în care un băcătar pregătește ciorbele. ”De ce nu stau aripioarele de pui în ciorbă?”, îl întreabă comisarul, acestea fiind depozitate într-o caselotă de plastic. ”Păi, s a terminat!”, răspunde angajatul. ”Cum să se termine ciorba și aripioarele să fie aici, dacă el se fac împreună?”, îl întreabă Constantinescu, la care angajatul răspunde...”Am făcut zeamă cât am făcut...”. ”Păi de ce zeamă, de ce nu se fac împreună?”, întreabă, în continuare, șeful ANPC. ”Păi nu au cum să stea împreună? Acasa se face într-un fel, aici în altfel. Facem după carte”, răspunde angajatul

VIDEO:

De precizat faptul că, în perioada de comandament 3 iulie-10 iulie și 26 iulie-4 august, au fost verificați 470 operatori, au fost aplicate 470 acțiuni, un număr de amenzi de 327 în valoare de 1.822.100 lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E LINIA AUTOSERVIRE DIN SPATE DE LA COMPLEX MOCEA
0
0
Nu te oblige nimeni sa dai o caruta de bani pe gunoaie din restaurantele de pe litoral. Exista Kaufland,LIDL,PENNY, se pot consuma chiar si conserve ca nu mori cat stai pentru plaja. Vrei mancare buna,mergi in zonele din Transilvania. Ai si bun si portii mari. La noi a fost mereu hotie si imputenie si doar marea este atractie dar si aia va fi zero,ca e plin pe plaje de cacaturile alea de sezlonguri si tigani dubiosi.
3
0
Semnalam doar ce nu ne convine chiar daca restul e ok... La bulgari mancam all inclusive branza facuta din resturi de ulei, ceafa de porc din resturi de porc, resturi din mancarea de ieri si alaltaieri reconfectionate... dar acolo nu filmeaza nimeni si baga romanii la greu... Unde e balanta aia?
5
4
Altfel e o stire de kkt
10
2
Stirea e ca daca nu va convine sa mancati raahcat cu viermi sa plecati la bulgari, si asa toti saracii vor ieftin si bun, si aici pe litoral nu e loc de toate saraciile, avem cluburi, apartamente rezidentiale.... Sa vina branzarii sa ne explice cum se pune keagu in cas si mananca ei numai piftele nu ca astia rosii cu branza pe 40 grd....
6
4
numai dughene makidonesti
18
2
Popas Valu plin de praf de la masinile care trec cu 120 pe langa, mananci cu copii in praf poti sa te imbolnavesti.
19
1
POPAS VALU TRAIAN CEL MAI CURAT SI IEFTIN DIN CONSTANTA
8
21
Dragi tovarasi romani va asteptam sa luati gingii pe litoralul de cacat al roumaniei
17
2
eu nu mai mananc de la astia pe litoral, de la nimeni
21
0
Toate sunt la fel , scapi de draqu ...dai de tacsu'
20
1
spune-mi unde este stirea.Daca nu -mi spui de unde sunt imaginile ,sa stim de cine ne ferim,tot ce ai zis mai sus este fix nimic...
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367