REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Manchester United este noul lider din Premier League! Pogba i-a adus pe diavoli pe primul loc

Manchester United este noul lider din Premier League! Pogba i-a adus pe diavoli pe primul loc

Replica API 14 ianuarie 2021 | 00:09 1238

Manchester United s-a impus cu 1-0 la Burnley grație reușitei lui Paul Pogba. Diavolii sunt acum pe primul loc în Premier League, cu același număr de meciuri jucate ca Liverpool.

Manchester United a venit la Burnley cu un singur gând - să treacă pe primul loc în Premier League pentru prima oară în a doua parte a sezonului de când Sir Alex Ferguson a părăsit echipa în 2013.

Au trecut șapte ani de atunci iar având în vedere începutul dezechilibrat de sezon, o clasare pe primul loc în ianuarie părea un vis. Așadar deplasarea de la Burnley, un meci banal în oricare alte circumstanțe, a devenit una cheie.

Gazdele au început meciul în stilul caracteristic, aruncând mingi lungi însă defensiva lui United nu a avut probleme mari. Diavolii au fost cei care au avut posesia și ocaziile. Și golul. Însă anulat. Lovitura de cap a lui Maguire a fost anulată imediat de Kevin Friend pentru un fault în atac.

Cu toate acestea, United a continuat atacurile iar în minutul 45 o execuție perfectă a lui Martial, o rachetă care părea să își încheie drumul doar în vinclul porții lui Pope, a fost salvată spectaculos de portarul gazdelor.

Burnley - Manchester United 0-1. Noul lider din Premier League

Repriza a doua a continuat în același ritm. Manchester United a fost echipa care a dominat iar jocul diavolilor a progresat constant. Golul ”plutea în aer” dacă este să folosim un clișeu - dacă Burnley nu a avut niciun șut pe poartă în primele 30 de minute ale reprizei, United a fost constant prezentă în careul advers.

Inevitabilul s-a produs în minutul 71. Rashford a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă, a știut să se poziționeze perfect, a tras după el fundașii adverși în careu iar acest lucru i-a oferit deschiderea perfectă lui Paul Pogba, al cărui voleu ușor deviat de la marginea careului s-a oprit doar în plasa porții lui Nick Pope, conform hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614