REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Manchester United, îngenuncheată de ultima clasată, pe Old Trafford. Surpriza sezonului în Anglia

Manchester United, îngenuncheată de ultima clasată, pe Old Trafford. Surpriza sezonului în Anglia

Replica API 29 ianuarie 2021 | 07:32 1309

Lovitură de teatru în Premier League, acolo unde liderul dinainte de etapa aceasta, Manchester United, a pierdut pe teren propriu cu ultima clasată, Sheffield United.

United era pe cai mari înainte de runda a 20-a din campionatul Angliei. Trupa lui Solskjaer legase 4 victorii și un egal după înfrângerea cu City, din Cupa Ligii și nimic nu anunța că nu ar obține un succes facil în propriul fief, contra lui Sheffield United. Oaspeții au reușit o singură victorie în acest sezon și doar o minune îi va face să evite retrogradarea.

Dar Bruno Fernandes&Co au făcut un meci extrem de slab. În ciuda unei dominări teritoriale, "diavolii" s-au văzut conduși din minutul 23, după ce Bryan a fructificat pasa foarte bună a lui Fleck.

Kean Bryan, cel care a deschis scorul pentru codașa Sheffield United pe Old Trafford, este un fost jucător al Academiei lui Manchester City. Jucătorul de bandă stângă a jucat în doar trei meciuri în acest sezon pentru "săbii" până la partida din această seară și nu marcase vreun gol la nivel de Premier League.

United a dominat, dar steril, nereușind să își creeze mari ocazii la poarta lui Ramsdale, în prima repriză. La una din puținele oportunități, Martial a trimis în plasă, dar tușierul a ridicat fanionul indicând un fault în atac al lui Maguire la portarul "lanternei". VAR-ul a intervenit și a dat dreptate brigăzii de arbitri, reușita fiind anulată.

Manchester United a crezut că va întoarce rezultatul

În a doua parte, băieții lui Solskjaer au ieșit mult mai motivați și se părea că e doar o chestiune de timp până vor egala. Și, într-adevăr, Maguire a înscris, în minutul 64, după o centrare a lui Telles.

Harry Maguire a înscris primul său gol pe Old Trafford pentru Manchester United. Căpitanul "diavolilor" a marcat tocmai împotriva formației care l-a lansat în fotbalul mare, scrie eurosport.ro..

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614